Aymilanin_kardesi Gün aldınız mı ? Biz 32+3 uz bugün haftaya kontrol var gün verir mi? Nisanin 3 ünde sınavım var tam denk gelecek gibi ne zaman alır acaba bu minnoş ne zaman figür ? Tabi oncelik sağlıkla gelsin ❤️ tüm bebekler annelerine sağlıklı kavuşsun…
iki_melek_annesi Aymilanin_kardesi 3. Sezeryan olur mu gelim mi😅34 haftalık hamileyim bende günümüzü aldık 1 Nisan da şaka gibi 😂😂
kartanesi02 Aymilanin_kardesi bizde 33+3 olduk bana 38-39 arası vericem dedi 36. Hafta tekrar gidicem ozaman alıcaz günü ben tam 38. Haftaya girdiğim gün istiyorum 30 marta inşallah
gamzosgamzos Aymilanin_kardesi benimde 2.sezaryenim olacak Allah nasip ederse bizde tam 32+3 üz doktorum tam 38 de alırız dedi 6 nisana denk geliyor inşaAllah
Molika Aymilanin_kardesi ben 32+2yim bana 13 Nisan dedi zorunlu sezeryan olduğu için sizin ilk mi ilksen e normal düşünüyorsanız 20 sine kadar bekletir doktor
Cemrreedemirci Haftamız aynı 2.dogumum olacak benim de gün verir mi bilmiyorum ama 38 39 arası doğumu isteyeceğim galiba çünkü oğlum da var 1 yaşında çok zorlanıyorum
Selin12- Cemrreedemirci canım 2. Sezeryan olduğu için 38+3 ya da 38+5 gibi alıyorlar benim 3.dogumum oldu 37 haftalık aldılar ic dikislerin patlama riski oluyormus
Anneoluyorummmm Bende 33+4üm doktorum um tarih vermesini sabırsızlıkla beklemekteyim haftaya cuma günü kontrolümüz var o zaman 34+3 falan olcaz🥰 Söyler inşallah🙄
Anneoluyorummmm iki_melek_annesi Banada tahmini 4 nisan demişti ama konsucaz demişti daha :)) en korktugum tarihdi 1 nisannn hahhahah
iki_melek_annesi Anneoluyorummmm 32 haftalıkken belirledik tarihini eşim yurtdışında çalıştığı için doğum gününü erken belirledik ona göre gelecek, sen de doktoruna sınavım var de ona göre günün belli olur sonuçta sezeryan olacak
iki_melek_annesi Anneoluyorummmm Cinsiyeti kız, doktorum 1 NİSAN şaka günü oğlan gelmesin bide dedi 😂 öyle deyince de korktum😂😂
kartanesi02 Anneoluyorummmm ya ama 4 nisan çok geç değil mi benim doktora kalsa banada biraz geç bi tarih vericek ama ben ramazan girmeden olmak istiyorum bide erken doğum yapmak gibi bi özelliğim var malesef ilk kızımda 37+1 de doğdu hazırlıksız gittim bilmiyodum bu defa öyle olsun istemiyorum erken tarih istiycem o yüzden
Cemrreedemirci Selin12- aynen 38 39 arası uygun bı günde inşallah sağ salim kucağıma alırım Ramazan zaten Allah hepimize kolaylık versin.🌸
Ebru_3804 Selin12- 34+3 benim 3. Sezeryan ne zaman gitsem gün verir ve ne zaman alır bide benimkiler hep erken doğuyr 36 ve 37. Haftada doğum yaptım iki çocuğumuda
Selin12- Ebru_3804 canım genelde 38 hafta da alıyorlar mis benim nst de sancim çıktı doktorlar riske atamayız dedi ve doğuma aldi 37 haftalık ken