DeryaPekerr Kızlar 28 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır geçmeyen ishalle karşı karşıya kaldım benim gibi aynı durumu yaşayanlar varmı hastaneye gittim serum takıldı kan alındı bir sıkıntı çıkmadı ama ne yaptıysam geçmiyor 😔
Eliff7111 DeryaPekerr bende de aynı sorun ama Demir ilacı sağ olsun 😁 ama bırakmadım da hala demır ılacını
DeryaPekerr sherlock Demir ilacım var kullanmayı bıraktım canım ilaç içemediğim için şuanda ilaç içmiyorum hiç
DeryaPekerr Zehra9616 Kola mı ilk defa duydum ama içemem ki ağzıma sokmadım Bu yaşıma kadar nefret ederim 🤦🏻♀️
DeryaPekerr sherlock Yok Allahtan suyla bir sıkıntım yok normalde de aşırı su içen bir insanım gebelikte daha da fazla içmeye başladım
Zehra9616 DeryaPekerr ozaman patates hasla yada leblebi dene kola cok iyi gelir ishale aklinda bulunsun😊
DeryaPekerr Zehra9616 leblebi patates kahveye limon geçmiyor cidden ya başa gelen çekilir demekte istemiyorum ama gerçekten öyle olacak galiba
DeryaPekerr Eliff7111 Ben ilaç içemiyorum doktorumla da konuştuk hatta toz verdi tozu kullandım bitti bidaha da ben istemedim