Minikannecik Nurce Yanlis hatirlamiyosam canım 32 haftalıkken 1700 dü ...bana az geldi🙁doktorum baştan minik bi bebek dedi ama haftasina göre normal az degil dedi bende ne bilim az gibi geldi..
SeydaDoruk Minikannecik 32+1 de 1720ydi doktorum bi hafta geri demişti tabi moralim bozulmuştu. Burda okuyunca hemen hemen ayni gibi. Gerçi 2 kilonun üstünde olanlar da varmış
Alazz 32 haftaya yeni girdik 1826 kg . Bayanlar bişey sorucam siZin bebeklerin hareketlerindede azalma var mı ? Bende rahim agzı kısalıgı var hastanede yattım bugun cıktım bugün ebe bebek cok iyi hiç bi sorn yok ama hareketlerinde biraz azalma var dedi bunyuzden eve haftada iki kere ebe gelicek normalmi azalma olması ?
Nurce Alazz canım her bebek farklı bazısı daha çok hareketli bazısı daha az..doktorun ne diyorsa o ..endişelenme sen yine de doktorun kötü bi şey olsa söylerdi
Melikeznar Nurce 32 haftalıkken 2.400 kg idi haftasına göre fazlaydı kilosu ama dr bebeğe bi zararı olmaz doğumu zorlar sadece dedi
Cigdemoyku Nurce 31 haftalıkken 2780gramdı.şimdi 32+5 im haftaya kontrolüm var.bizim doktor boy soylemiyor
Mrvgvn Cigdemoyku kilosu gayet iyi 😂 masallah diyelim ☺️ Nasıl kilo aldırıyorsunuz bebeğe bize de taktik verin