Hamileanne01 Karma cildim var hamilelik sürecinde güneş lekelerinin oluşmasını istemiyorum, özellikle hamilelikte kullanılan faydası olan güneş kremi öneri olan var mı acaba ?🥰
dilek6 Hamileanne01 cildim karma 4 aylık hamileyken cildiyeye gittim canm hamile güneş kremi olanı yazdı gidip aldım aşırı memnun kaldım solente markası mor yazılı olan zaten üstünde hamileler için olduğunu belirtiyor eczaneden almıştım
Hamileanne01 dilek6 araştırmam sonucunda internette de solente önerilmiş birebir kullanmışsın hemen bakacağım teşekkürler 🥰
dilek6 Hamileanne01 ne dmek rica ederim hamilelik öncesi sebamed kullanıyordum ama aşırı kimyasal içerdiğini önermediğini söyledi doktor o yüzden buna geçtim memnunum eminim sende memnun kalırsın 🥰
Hamileanne01 Myssrblgn ben sürekli olarak seba med kullanıyordum ama hamilelik için önerileriniz farklı olur diye düşündüm çok teşekkür ederim 🥰
BayBaby Bepanhthol 25 spf korumalı nemlendirici çıkarmış. Eczaneden aldım Sabah yuzumu yikadiktan sonra onunla nemlendiriyorum. Makyaj yapmak istersem heliocare renkli Güneş kremi kullanıyorum