MelisssG Yeniyim burda bir tane özel hastane var ve daha iki düşüğüm var pıhtılaşma dan burda yaşayan varsa doktor önerebilir mi lütfen ? 2 tane tek var zaten Tural ve Mehmet bey hangisi daha ilgili ve bilgili
Semiha_ MelisssG 2 ay önce Mehmet Yaman’da isteğe bağlı sezeryan oldum gebeliğimin tüm takibi ondaydı aşırı aşırı memnunum bugün doğursam yine doğumunu onda yaptırırım 🙂🙂 Tavsiye ederim sizede çok ilgili bir doktor kendisi 🙏
MelisssG Btl44 bende ilk ona gittim Mehmet Yaman da tüp bebek falan da ilgileniyor sanırım daha mı iyi diye merak ettim . Siz kaç haftalık gebesiniz Tural bey düşükler konusunda bilgili mi yani iyi ilgilenir mi tahlil vs istermi gibi ..
MelisssG poncikveannesii benim ilk kürtajımı engin bey yapmıştı özeldeydi sonra klinik açtı ama fiyatı çoktu bakalım bi kere de ona giderim
poncikveannesii MelisssG ben Bingöl’de yaşamadğm için bilmiyorum ama bingöllym doğumum felan orda olacak klinğe hiç gitmedim hastanedeyken gitmiştim şimdi daha çok ilgiliymiş eğer düşük riski varsa hiç tehlikeye atma derim varsın pahalı olsun
MelisssG poncikveannesii haklısın gidecem cuma günü falan daha 3+3 günlük 4 haftalık olsun gidecem hemen ççünkü şüan bişe yapılmıyor . Sende orda mı doğum yapacaksın
poncikveannesii MelisssG doğum şekline bağlı hangi hastanede olacağı malesef biliyorsundur devlette normal doğuranlsrı pişman etmişler 😁
MelisssG poncikveannesii evet biliyorum devleti hiç tavsiye etmiyorum son çare olur anca. Hayırlısı olur inşallah
MelisssG poncikveannesii aynıymış hala değilmemiş 😁 acaba bir hafta iki defa gideliyormuyuz hani özelde ilk ücret ödüyorsun 10 gün için de tekrar gitmek ücretsiz ya onun gibi
poncikveannesii MelisssG büyük ihtimalle öyledir çünkü heryerde öyle o yapmazsa kimse gitmez yer defasında o parayı vermeye 🙄
Seyma011 MelisssG imkanınız varsa bence Elazığ’a gidin Dr adı Hasan Çılgın Bingöl’deki o 3 doktor arasındaki ilgi alaka bilgi farkını anlayacaksınız Engin beye çok mecbur (yaşadığım yerde ulaşım sıkıntısı oluyor) kalırsam gidiyorum yoksa ilk tercihim mutlaka Hasan bey