elifaliunaldi Keyf_endam19 ayy geçen benim eşim bana dedi horluyorsun dieeee 😂 Ben nasıl horlarim diye kafaya taktım , yastığımi değiştirdim , şimdi var mı bilmiyorum, ben kafaya takıyorum diye söylemiyor da olabilir..
Neslikra06 Keyf_endam19 benim bir akrabamda öyleydi aşırı horluyordu ama bildiğin kükreme yani normal bişey değil neyse hastaneye gitti bunun için hastanede uyuttular bi ne olduğunu anlamak için uyku apnesi çıktı makine ile uyuyor şu an bi sıkıntısı yokmuş
Keyf_endam19 Aybeniz_akkaya yan dönüyor bi süre kesiliyor sonra Gine uyanıyorum uykudan tekrar döndürüyorum sabaha kadar BÖyle devam ediyor 😅
guzel_anne1 Keyf_endam19 normalde elyaf yastıkta yatıyordu ama ortafedik aldık İstikbal’den şükür kurtulduk o dertten bir çözüm olabilir deneyin isterseniz
Meleekk Keyf_endam19 benimki horlamıyor şükür 😂 ama bişey merak ettim. Horlama sorunu ilk evlendiğinde de var mıydı? Yoksa sonradan mı oluştu? 😃😃
3mlek2bebkannesi Keyf_endam19 kiloyla alakalı değil canım ben zayıfım normalde yorulduğum zamanlar horlarm kendi horultuma uyanırdım eşimde horlar kafası yastıktan düşerse falan yan yatınca duruyo ama oda çok yorulduğu zaman yanda yatsa düzde yatsa kesilmiyo
sry_hty Keyf_endam19 benim eşimdede aynı sorun var ben kulak tıkacı kullanıyorum en iyi çözüm şuan için bu öneririm kesinlikle
Civcivim000 Keyf_endam19 biz uzun zamandır eşimle ayrı uyuyoruz bu sebepten maalesef benim uykum hafif o horluyor normalde gecenin yarısı yanında yarısı salonda idare ediyordum ama hamilelikte hepten zor oldu başlarda ben onu bırakıp salonda yatıyordum karnım büyüdü o salona geçti ama hiç hoşuma gitmiyor böyle ayrı gayrı hamileliğimin başında ameliyat da oldu zavallı kendisi nefes almakta rahatladığını söylüyor açıldı burnum diyor ama horlamaya çare olmadı maalesef sırt üstü döndüğü gibi kükrüyor soluna yatması lazım sürekli sabaha kadar da öyle sabit yatamıyor tabi ben ona kıyamıyorum o bana sürekli ayrı yatmak zorunda kalıyoruz adam ameliyat da oldu doktora gitmese kızcam yazık çaresini de aradık ama hallolmadı maalesef benim babam zapzayıf ama yine horluyor bazılarında kilo etkiliyor olsa da tamamen kiloya bağlı bir durum değil horlama ne yazık ki kbb uzmanına görünmesi gerek uyku testi yapıyorlar hastanede cihazlarla uyuyor bi gece ona göre sorunu araştırıyorlar
Pheebs KBB görünsün kesinlikle. Benim eşimin burnunda darlık da var çok yüksek sesle nefes alır 😁bende de misofoni var rahatsız ediyor bu tarz sesler beni. ameliyat olacak inşallah. Sigara kullanıyorsa uyumadan 3 saat önce içmemesi gerekiyormuş bilginiz olsun
Ozgebhb Keyf_endam19 benim eşimde çok horluyor hemde çok sesli bir şekilde seni çok iyi anlayabiliyorum. 2-3 kere yastık değiştirdik şu ortopedik yastıklarda bir işe yaramadı ya da burun bantları horultudan burun bantını uçuran bir insan 😅🤣😬 kilo olayı var biraz daha önce doktora gittiğinde de doktor senin boynun kısa horlaman normal demiş o uyku bölünmeleri ya da kalitesiz uyku çok kötü bir şey 😕🤦🏻♀️ Sık sık yastığını çekiştiriyorum ama pek işe yaramıyor açıkçası
siriniko2511 Ozgebhb malesef aynı dertten muzdaripim. Eşim çok zayıftır ama yine de horluyor hem de aşırı yüksek sesle çünkükemik eğriliği var burnunda🙁 ameliyat olması gerekiyor ama üzülüyorum ona. Genellikle sırt üstü yatınca horluyor irkilmesin diye tatlıca uyarıyorum yan döner misin diye başka çözüm yok. Allah sabır versin. Özel kulaklıklar var onu deneyin sesi baya kesiyor
Funday35 Keyf_endam19 6 yıldır evliyim eşim ilk seneler az horluyordu şimdi çoğaldı ve asla yan yana yatınca uyuyamıyorum mecbur başka odada yatıyorum doktora gitti eşim uyku abnesi çıktı makina takılıp onunla uyuması gerekiyor diye eşim ben öyle kablolarla uyuyamam dedi ve öyle kaldı 🤦🏼♀️ Bizde sizin gibi herşeyi denedik hiç faydasını görmedik ben ses geçirmez kulaklık taktım senelerce ama kulaklarım yara oldu içleri onu da takmıyorum
Pheebs Funday35 Ses gecirmez kulaklık nasıl bir şey acaba onu hiç duymamıştım. Ben de deneyebilirim. Ama alarmı falan da duyamam o zaman dimi😂😂
Ozgebhb siriniko2511 aslında kulaklık işini düşündüm iyice bir araştırayım ben onu asıl konu bebek gelince ne olacak onuda sese alıştırmam gerekiyor sanırım uyku sırasında çünkü belli bir yaşa kadar yanımızda yatırmayı planlıyorum
Funday35 Pheebs Eşim fabrikada çalışıyor orda veriyorlar 3m kulaklık olarak geçiyor internetten bulabilirsiniz belki alarm duyarsınız da çok fazla değil 🤭