Mihri-balim_ haticerabia45 maşallah canım .Sabah doğuma gidicem inşallah artık yarın sağ salim alırız kucağımıza suyu azalmasa beklerdik dedi doktor ama yarın günüde doluyo inşallah kolay olur 🙁
Zeyleysu bebemkalp merhaba benim de kırk haftayı geçti doktor suniyle doğum için yatırmak istedi ama ben korktum biraz kendi sancım gelsin diye geri eve geldim ama bebeği riske atmış mıyımdir diye de korkuyorum suni sancı deneyiminiz nasıldı acaba
bebemkalp Zeyleysu bende suni sancıdan çok korkuyordum ama ilk doğum suni sancısız yaptım bunu suni sancıyla bence suni sancı korkulacak gibi değilmiş ilk doğumla kıyaslayınca
Xxz Mihri-balim_ eğer bir al doğum başlasın diyorsan tabiki egzersizleri yoğun yapman lazım. Merdiven inip çıkmak en azından bu hava için daha iyi apartmandaysan baştan sona in çik. Squat yap. Hurma ye bol bol .duş al belini karnına ılık su tut Allah yardımcın olsun.
Civcivim000 Zelihaa123 ay geçen Instagram da öyle bir şey görmüştüm ama pek ciddiye almadm dikkatli bakmamıştım merak ettim 😅
aannepandaa inci_bebek06 doğum hazırlığında annem zıpla zıpla insin demiştide doğum koçum aman çocuk geri yukarı kaçar dedi.
inci_bebek06 aannepandaa ya ben pilateste topunda baya zıpladım duydum sonradan şimdi hareket yapıyorum zıplamıyorum yukarı kaçarmış evet