Mihri-balim_ 39+3 haftadayiz Çarşamba gününe kadar sancı gelmezse gideyim diyorum siz ne yaptınız beklediniz mi haftanizi doldurmak için sonrası için neler yaptiniz kızlar.
Zehra9616 Mihri-balim_ cnm su normal tuvalet oturma pozisyonu varya onu yapmayi dene ama yabas hareketlerle sandalye koy onune destekle yap iyi gelir o sancinin gelmesine yardimci olur
Yalcnnaysgll Mihri-balim_ aynı haftamız canım bendede tık yok bebek doğum pozisyonunda ama gelen yok açıkçası bende 40 doldurup sezeryan isticem gelmezse çok yoruldum artık enerjim kalmadı normal doğuma bide aile boyu covid geçirdik hepten bittim 🥴
Lulikli Mihri-balim_ benim doktorum 40+0a kadar bekleriz gelmezse suniyle başlatırız dedi canım özelse genelde daha fazla bekletmiyorlar
Zeynepty Mihri-balim_ benim kziimda 39+6 da doktorum 40.haftaya kadar gelmezse suni verecekti şon gün kızım geldi dünyaya sabahtan Nişanım gelmişti suyumda gelmiş az geldiği için anlamamıştım su oldugunu
Hilalkhrmn417 Yalcnnaysgll doktor zaten gelmezse sezeryana yonlendiriyor bana da olması gereken doğum tarihinde olmazsa 1 hafta daha uzattı Allah sağ salim hayirlisiyla kurtarsin bizi inşallah 😊
Mihri-balim_ Lulikli evet özel canım ne bilim bı yanda da bebekte sıkıntı olmaz inşallah diyorum ilk gebelik sancimi gelmesi için cabaliym bari
Mihri-balim_ Hilalkhrmn417 inşallah bebisler yerini çok sevmiş gelmeye niyetleri yok gibi Allahim bı avazda kurtarsın hepimizi 🤲☺️
Hilalkhrmn417 Mihri-balim_ amin amin 😊 simdikiler de pek aceleci hemen çıkmak istiyor 😅🤣 ne varsa dışarıda 🤣