Yalcnnaysgll elif_4804 özele gidiyorum canım iyi devlet hastanesi olsa giderdim var ama hastaneyi sevmiyorum malesef
HilalEyce elif_4804 devlet ve özel karışık gidiyorum devlette görümcem var halletmem gereken şeyler olunca özel de ekstra ücret istedikleri şeyleri orda rahatça yaptırıyorum.
Leylasiva21 elif_4804 ben muayene için özele tahliller için devlete gidiyorum tahliller cok pahali çünkü
elif_4804 Fatmahmet63 ben ilk başlardan beri devlete gittim ama şuan 30 haftalığım ve devlette doktor bulamıyorum . Mecburen özele gidecegım ama çok pahalı özeller burda . Siz hangi şehirdesiniz ve muayene ücretiniz ne kadar acaba
Eliff7111 Tahlilleri devlette dahileye de yaptırıyorum özele kendi doktoruma gidiyorum kadın doğuma , 1 kere devlette kadın doğum gittim pişman oldum, doktorumda özel hastanede para verme tahlillere ya saglık ocağında ya devlette yaptır dıyor o şekilde 😁
HilalEyce elif_4804 kesinlikle ve hiç gerek yok bence doktorum kendisi de söyledi dışarı da yaptırabilirsin diye bende öyle yapıyorum 😊