FKHA araskus28 NT ense kalınlığı demek normal çıkmış hatta gayet iyi 1.3 çıkmıştı benim de doktorum çok iyi 3,5 sınır demişti. Ense kalınlığı iyi büyük ihtimal kanlarınız da iyidir doktor kan sonuçlarıyla beraber değerlendiriyor ense kalınlığını😊
Gsvm38 araskus28 canım sonucun kaç günde cıktı bende devlet hastanesinde yaptırdım ama hala görünmüyo e nabızda
Gamzelininannesi FKHA Merhaba canım benim bebeğimde 12+6 da gitmiştim Crl 62 NT 0,6 Demişsin ya NT 3.5 dan küçük olcak diye benim ki çok mu küçük anlamadım ya
Ipekcntrk FKHA ya benm nt 0,71 crl 66,1 doktorum skntı yok dedi bana da 4372 kadında bir görünüyor 4371 normal gebelık gecırmıs oyle diyor sonucumda
FKHA Gamzelininannesi bununlu ilgili bişey dememişti canım doktorum ama bence küçük olması iyi bişey çok küçük diye bişey yok bence 3,5 en fazla demişti. Büyükse sıkıntı çok küçük olduğuyla ilgili sıkıntılı bi durum yok bence canım aklına getirme bunları doktorun iyi bilir tabi ne dedi
Busranurmart Gsvm38 canım bende devlette yaptırdım doktor sonucu sana söylemeden e nabıza düşmüyor. Ben sorduğumda böyle dedi bana
Ayyyyse https://imgyukle.com/f/2022/02/26/EIzALM.pngKızlar Buda benimkisi e nabızdan düşüyor devlette yaptırdım