FSCMK Peperonni evet canım ama bu benim ikinci hamiliğim ilk kızımda 28 kilo almıştım ama bunda dikkat etmem lazım doğum kilosu kolay verilmiyor maalesef sadece bebeği kilo aldıracak yiyecekler tüketeceğim gerisi zaten bana yarıyor
ada58 hafta bitmek üzere geçen hafta yüksek ihtimalle kız olduğunu öğrendim, şuan kıyafet alma dedi doktorum. pazartesi tekrar randevum var
Peperonni FSCMK demiyorum ama acıkma hissi gelince ben ben olmuyorum 😂😂😂 Yürüyüşlere başlayacağım artık havalar düzeliyor
Busragurkan2712 Gul1998___ bende aynı 5. Hafta da bi mide kaynaması oluyordu ama hic çıkartmadım. Türk kahvesi ağzıma süremiyorum. Ama onun dışında göğüs dolgunlugu dısında bir belirtim diyorum bazen diyorum aceba mu 8+0 bugünnn
Peperonni FSCMK Evet canım haklısın bakalım vücut da işte alışmaya çalışıyor geçer belki bu durum zaten acıkma 11. Haftadan itibaren başladı 😅
superstar_00 anneyimmm42 ben 13 haftada erkek olduğunu öğrendim doktor bu kadar uzun bir pipinin sonradan değişmesi imkansız dedi 16 haftada kız olduğunu öğrendim 😂😂
anneyimmm42 Sedagncglu evet canım arada batmalar oluyor doktorum normal dedi bebek büyüyor rahim genişliyor dedi
Karelinannesi anneyimmm42 ikili tarama testisine gitmiştim 11 haftalıkken. Erkek demişti. 2 hafta sonra tekrar gideceğim kesinleşir bakalım 🙏🏻