Oyku3005 28 haftalık hamileyim. Gece inanılmaz sancı tuttu daha doğrusu kasıklarda ağrı sızlama gibi hafif bel ağrısı resmen yere çöktüm okadar sizede oluyormu bu🤷🏻♀️
Yeliz6767 Oyku3005 Ben de 27 haftalık hamileyim gece bendr de öyle oldu çok terkedim vd felaket karnım ağrıdı tuvalete zor attım kendimi gaz sancısı yemeği fazla kaçırınca gece zorluyor erimiyor yemek kolay kolay 🙂
Sevgi02020 Oyku3005 bende 29+3 bendede oluyor doktora gittik dedi bebek yerini acıyor bide geliştiği için sancı yspiyormus istersen yyinede sende git o sancı dayanilmaz bir sanci sanki idrarın geliyorsa içinde bırakmışin gibi binagri
Oyku3005 Anneoluyorummmm bilemiyorum afedersiniz lavabom vardı küçük yani ondandır dedim gene gecmedi gece boyu ağrı çektim şimdide var gibi😊
Anneoluyorummmm Oyku3005 Ilık bişeyler iç bakalım, eğer devam ederse için rahat etmezse doktoruna danış🤰🏻
Anneoluyorummmm Oyku3005 Bilemiyorum ki onu anlamak için nst girmek lazım🙂 veya doktor rahim ağzı uuznluğunuza bakmalı gibi bir sürü şey var mesaj at ben atarım doktorum hemen döner Allah razı olsun🙏
Guzucuk25 Oyku3005 canım ayaklarını belini sıcak tut 31 hastalığım geçen akşam bana da öyle oldu hirka çorap ne varsa giydim yattım 1.2 saat sonra geçti soğuk almış olabilirsin