Mnk16 Hiç abartmıyorum bildiniz dümdüz oluyor gün içinde yavaş yavaş şişiyor çok ilginç 17 haftadayım ne zaman cidden göbeğim çıkacak anlamıyorum sabah sabah atarlandım ya🤣
Ebbelif Mnk16 ben kilolu hamile kalmadığım için göbeğim 12 haftalıkken sanki çok yemişimde şişkinlik olmuş gibi çıkmıştı Şuan bile büyük bir göbeğim yok 21 haftalığım Yaşadığım yerde herkes göbekli benim hamile olduğum anlaşılmıyor 😄
gldn065807 Mnk16 17 hafta zaten erken göbeğinin çıkması için benim 28 haftadan sonra çıkmaya başladı şuan 35 haftamdayim yeni belli oluyor ne kadar az Çıkarsa o kadar rahat oluyor bu kişiden kisiyede değişiyor kimisinin 15 haftada çıkmış oluyor tabii 😊
Molika Mnk16 benim 30.haftaya kadar dışarıdan bakan hamile olduğumu anlamadı hatta 29.haftada dahiliye ye gittim 29 haftalık hamileyim dedim hani ya bebek nerde nereye sakladın dedi 🤣şu an 32yjm 2 haftadır beni görenler oh be göbek gördük sonunda diyor 🤭
Zambak28 Hahah o olay bende 22 haftaya kadar devam etmişti🤭😂🙊 sonra şiş uyanmaya başlamıştım nasıl mutlu olmuştum😂
Burcinhangul Her gören sen nasıl hamilesin diyor akşam benim göbek fort diye çıkıyor 17. Haftamdayim 😂😂😂
ahmetinoznuru Burcinhangul 30. Haftama giriyorum sabah kalktığımdaki göbekle akşamki hiç bir olmuyo tabiiki sabahları da göbeğim var ama akşama sanki 9 aylık gibi oluyorum 😑 gün içindeki beslenmemizden kaynaklı bağırsaklardaki havayla ilgiliymiş 🤷🏻♀️
_Minikbaby26_ Mnk16 benimde o sekil oluyor 12+4 üm gun icinde belli oluyor sabah kalkinca eser kalmiyor 😊