Peperonni Seyda60 Aynı durumdayız bende korkuyorum valla 🤦🏼♀️ Böyle bi başlık olmasına çok sevindim. Ve Sezaryen olanlar sonrasında ne kadar sürede toparlandılar acaba ?
Acemianneeeeyimm İkisinden de korkuyorum 😆 doğum bebeğin tercihi o nasıl gelmek isterse ben ona uyarım 😊bu bebek içeri girmesine girdi ama bakalım nasıl çıkacak 😄
Peperonni Acemianneeeeyimm Bazen gaza gelip aman doğrurum normal diyorum 😂😂😂😂 sonra beni bi korku sarıyor
Acemianneeeeyimm Peperonni Hahah bende aynı durumdayım artık hakkımızda hayırlısı kolayca doğuralım inşallah 🥰
bebemkalp Normal yapabiliyorsan sağlık açısından sorun yoksa kesinlikle normal doğum diyorum eğer iki çocuk düşünüyorsan ikinci normal çok daha kolay oluyor. Şuan ikinciyi normal yaptım hiç doğum yapmamış gibi rahatım
Baldandamla Seyda60 Tabiki normal doğum bu keyfi bir seçenek olmamalı acil durumda sezeryana başvurulur ben sezeryan olmak zorunda kaldım am normal çok isterdim
melike_ozdemir_caprak Benim de bugün kontrolüm vardı doktorumla konuştum ve ona doğumdan çok korktuğumu cesaret edemeyeceğimi söyledim. O da hiç riske girmeyelim sezeryan düşünelim öyleyse dedi. 😅 işin garibi ben sezeryanden de korkuyorum 🙃