Ebrarliya Herkese merhaba tatli hamisler Haftada bebegimin suyunun azaldigini ogrendim hemn siki takibe alindik doktorum yeterli gelicegini soyledi taaakii 37. Hafta gelince bobregim asiri agriyordu bacagima vuruyordu zaten cok agrilarim vardi bacaklarim belim heryerim cok zorlaniyordum karnim surekli kasiliyordu doktorum 37.5 de tekrar gun verdi sancimda cikmisti alttan muayne etti 2cm acilma yatis veriyorum yukari cik geliyorum dedi ben aglama gulme karisik esimde baska sehirdeydi daha vardi falan derken uzerim degistirdim esimi aradim cantalari arabaya koymustuk babamla allahtan 😁 oglumu evde uyurken birakmistim butun duygular karisti doktorum geldi suyu acti 9 gibi yemek ye hazirlan dedi saat 10 da suni baglandi 40 da falan hafif hafif hissediyordum ayakta karsiladim hemsireler dedi yandanda birine bagladim onun 4. Geliyor bakalim hanginiz once dedi 😃🤭 ben gecerim dedim inanmadi 🤗 sonra 12 gibi doktorum geldi 4 5 cm dedi aksama anca gelir dedi 1 de hemsire yine geldi suniyi yukseltti kac yapti goremedim ama coskuyu verdi ayakta karsiladim 2 3 seferini ama bacaklarim yoruldu uzandim her sancidan once kizim toplaniyordu sonra sanci vuruyor artik sanci gelince biraz anirmis bile olabilirim resmen kemiklerim kirildi ama cok kaldigini anliyordum 2 ve 3. Sanci geldiginde geldi diyorum kimse inanmiyor doktor aksama dedi ya geldi geldi dedim herkes toplandi alttan muayne ediyorlar yok gibi dedi sanci gelince ikin bakalim dedi hemen doktoru aradilar beni sandalyeye oturttular dogum haneye vardigimizda doktor yoktu ebe sancin gelince ikin dedi veee ilk ikinmada kizim dogmustu kesik dikis olmadan ikinci dogumum oldu doktor bahar nasil olur bahar dedi daha cok vardi saat tam 2 de misler gibi kokulu findik siratli kizim kucagimdaydi 21.02.2022 bizim gunumuz oldu mart annesi olucam derken 3030 gr dogdu en son 2700 gorunuyordu kilosuna asiri sevdik beklemedigim anda kizim geldi muayne ye gitmeden once youtupdaki videoyu yaptim 7 hurma yedim sicak dus aldim faydasi olmustur belki 2 cm acilmaya ek bilgi 74 kilo ile doguma gittim 70 kiloyum suan korse takiyorum karnim baya ufaliyor ve rahat hareket ediyorum tavsiyelerim bu kadar sormak istedikleriniz varsa ala bilirim…
Basak1636 Resmen 2 saatte doğurmuşsunuz . Darısı benim başıma🙏İlk doğumum suni sancıyla çok zor olmuştu . Umarım bu sizinkine benzer 🙏
Balliko Basak1636 ya benımde suni sancıyla olmustu 11 saat cektim Kızımda İnşAllah oğlumda daha rahat oluruz kızım 35 de doğmuştu suyum sızdığı için oğlumla 37. Deyim bakalım be zaman gelecek senın içinde kolay doğum dılıyorum canım 🍀🌸
Ebrarliya Basak1636 en kolayi sizin olsun insallah allah herkeze saglikli sihatli kavusmayi nasip etsin ❤🥰
Ebrarliya Balliko saglikli sihatli gelsin oglus insallah 2. Kolay diyorlardi bende inanmiyordum insallah sizinde cok kolay olur ansizin kavusursunuz 🥰❤❤