Biroglanannesiii Cansu2416 ben de kızıma linayı çok istedim bu zamana kadar lina diyorduk ama eşimle son kararımız Destina oldu destina koyuyoruz
Karamela- Ben de uzun karar değiştirmelerden sonra ilk istediğim Elvin ismini koyuyoruz. Oğlum Eymen, kızım Elvin olacak inşallah 🙏🏻
Gulsumkandalli1 Cansu2416 ben eflin koyuyorum allahın izniyle ☺️ Cennete açılan kapı demek ve eliz ismi de çok hoşuma gidiyor
Melos12 Gulsumkandalli1 canım çevrende Eflin isminde tanıdığın var mı nasıl karekterleri olur acaba bende kızıma Eflin Simay koydum
Bendiyebiri Cansu2416 çok zor zaten isim vermek gerçekten. Bende bu kadar zorlanacağımızı düşünmemiştim ☺️ Çünkü bir ömür o ismi taşıyacak büyük bir sorumluluk oluyor bu yüzden. Kızımla dalga geçmesinler diye çok isim eledik 😄 kocaman bi listem vardı 😁
Kubra_elif_ahmet Cansu2416 Alin Almira Beliz Hüma Hesna Zümra Eflin Berra Elisa İkra Hafsa İrem Dua Ebrar Selin Belis
Kubra_elif_ahmet Cansu2416 Bende notlara böyle tek tek yazdım ama sanırım Ebrar Dua olacak sanki bi tek buna ısınabildim gibi geliyor 😂
Aleynasvr Cansu2416 içlerinde en güzeli duru bence. Ama öneri olarak da Sare ismi hem kibar hem güzel anlamı var. Kızım olsa Sare koyucaktim ama erkek geliyoo 😀bende bilmiyorum ne koyucam😀
Alyabebekk Esracim seçeneklerden duru hoş, ilk kızımın adı Alya, doğacak kızımın adı da Aysima olcak inş
Melos12 Gulsumkandalli1 aynıyız desene dün kayınvalideme söyledim ismi çok beğendi farklı isim dedi bakalım karekteri nasıl olucak 🤷♀️☺️