Mehtapkz Kizlar merhaba iğneden kaç gün sonra idrar yada kan testi yaptırıp öğrendiniz acaba hamile kalanlar bize bir yardımcı olur musunuz🤰🤗
Bebegimizolsundu Mehtapkz senin kaçıncı günün canım 12. Gün negatif çıkmıştı Ki gün sonra adet oldum zaten
M_erve Mehtapkz inşallah vardir canım sabret biraz ben hamile kalamadim bu ay 9.cu gün adet oldum uzerinden suan 3 gun geçti önümüzdeki ayı bekliyorum bakalım 🥴
Haticeky Mehtapkz 12.gun idrarda ve kanda ogrendim darisi sana 😊2.cizgi ciktiysa kac dk da cikti 5d k icindeyse insallah gebesindir
Ahucum Merhaba,adet gunumu bekledim.onceden asla test yapmadim.o kadar onceden yapib yanlis sonuc gordumki,insani cok yipratiyor.o yuzden en erken adet gunu yapdim.InsAllah sizde hamilesinizdir 🌹🌹🌹
Mehtapkz Ahucum İnsallh canm bugün 9. Günüm zaman durdu sanki gecmior bekliorm bende insallh biran önce varmı yokmu ogrenirim
Mehtapkz Bebegimizolsundu 9. Canm bekliorm vallahi sadece Zaman gecmior direk kan veririm die dusunuyorum 12. Gün
Mehtapkz nursanyildiz daha öncede konuşmuştuk canm rahim filmi ceklmistn sanki birde hiç iğne vurulmamistinbdeilmi 2 yumurtam vardı galiba benim ikinci deneyimim canm bı kimyasal gebelik oldu insallh busefer tutar bebeğimiz 9. Gunum
nursanyildiz Mehtapkz evet çekindim ilk iğne deneyimi iki yumurta oluşmuş 22mm 2 iğne vuruldum karnımdan bakalım nasipte vardır inşallah bende hep erken gebelik testi yapardım.bu sefer geçmesini bekliycem
Mehtapkz nursanyildiz evet cnm 22 mm olduğu için iki iğne vermiş daha fazla büyümeden hemen ctlsn die bnmkide ilk 2 igneyliydi iğneden 12 saat sonrayı değerlendirdi mi cnku 36 geç olablrmis 2 iğne olunca nezaman vuruldum ay heyecanlı bekleyiş offf biran önce öğrensek keske
nursanyildiz Mehtapkz doktrumu aradım iğneden 1gun sonrasını değerlendir sonrası gün aşırı dedi 1gun ilişki bugün değil yani bakalım iğne etkili olacak mi
Mehtapkz M_erve Ay canım insallhhh çokça dua ediyorum bizlere insallh bu aylar bizim aylarimizdir Allah razı olsun
Mehtapkz nursanyildiz olur insallh canm iğne vuruldugun aksamida yap cnku nezaman catlicgni bilemezsin 36 saat diorlar ama ben erken catlamistim
neslitzl Mehtapkz igneyi vurduktan sonra bida bakiyomu doktor catlayip catlamadigina Bende bu ay baslaticam kendimi
Mehtapkz Haticeky insallh canm benimde bugun 10. Gunumdu bende 12. Sinde test yaparım bidaha 12 sinde kaset testmi yapmıştım yoksa erken gebelikmi cnm