Kaleli_yonca Arkadaşlar bugün dra gittim ve a kanama var dedi dr boyle olup ta çocuğunu sağ salim doğuran varmı lütfen yardim
Melhaercan Kaleli_yonca 13 haftalık kanama alanı oluşmuş iğnelerle fitiller le bu zamana geldik 21 haftalıgız şuan şükürler olsun
Kaleli_yonca Korkma canım geçti kanamam sadece 1 gün surdu çok hafif kanamaydi günde 1 tane fitil olarak progestan kullandım sizin kanamaniz cokmu
Beriliko Kaleli_yonca benim dışa bi kanamam yok dün acildeki doktor plesantanın yanında ince bi kanama gördüm dedi oyüzden istirahat verdi 1 hafta beklicez bakalım
Beriliko Kaleli_yonca dıştan kanama oldumu sizde yoksa sadece içtemi görüldü bide yattınızmı devamlı şuan nekadarlıksınız
Kaleli_yonca Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin dikkat et dinlen dediyse dinlen hic bi is yapma inşallah hayirlisiyla kucağına alırsın meleğini hep dua edicem sana 🙏 doktor sadece bebegin Esinde kanama olduğunu dıştan olduğunu söyledi çok şükür bende yattım hic bir is yapmadım simdi çok şükür 29 haftaligim 🙏
Ysn Plasenta da kanama alanı ayrı bisey yukarıdaki arkadaşların ki farklı.Cok dikkatli olmalisiniz kanama alanı olup erken doğuran arkadaşım da oldu ama kanama alanı olup 38de doğuran bir arkadaşım da var moralinizi bozmayın perinatoloji bölümünde takip olun kan sulandırıcı kullanıyor musunuz