Gamzeates Kızlar ne yaptıysam geçmiyor benden önce ev sahibi oturuyordu maşallah hiç silmemiş herhalde ama ben denedim bişeyler olmadı var mı önerisi olan
FeriDee Gamzeates kadir de hep görüyorum bulaşık makinesi parlatıcısi ile siliyor duşakabinim olmadığı için hiç denemedim ama. Nasıl ki bulaşıkladaki kireç lekesini yok ediyorsa aynısını dusakabinde de yapıyor. 😊
Cansuada24 Gamzeates ben fısfıs şişesine bir kapak yumuşatıcı koyuyorum suyla beraber onu sıkıp biraz bekletiyorum siliyorum ama sizde işe yarar mı bilmem eski kalıntı cünkü
Miniktosbaa Gamzeates canım ben cifin banyo için olanı kireç çözücü olanı kullanıyorum sprey çok memnunum sıkıyorum ovuyorum duşla da su tutuyorum ayna gibi oluyor bi dene istersen
Boncugummmm Gamzeates benımde oyle aynı sinirden telledim yok kireç baglamış gbı kireç sökücü sıktım yine çıkmamış gbi geri belli oluyor 😥 bnde şurada bekliyim
Gamzeates FeriDee sadece onumu koyuyor suyla falan karıştırmadan değil mi Ay deneyim deliricem artık teşekkür ederim ❤️
Esrasenturk8 Gamzeates evet ben de onu kullanıyorum. Parlatıcının ucuna fıs fıs takıp bol bol sıkıyorum. Ama porçöz de işe yarar denediniz mi
Gamzeates Cansuada24 hepsini tek tek deneyeceğim benim ki evet eski bişey sorunu çözer mi bilmiyorum deneyip görücem 🙈 teşekkür ederim
Boncugummmm Gamzeates bnde aynı canım 😐 vlla elmizde olsa bıan bile bekletmem dogum da yaklaştı. Şmdi de birsey alınacağı yok iyce kaldı bzmle
Asilsmommm Porçöz beze döküp sil ama sen yapma benim eşim yapıyor bize zararlı cünkğ o bile maske ve eldivenle yapsın hiç bir şey kalmıyor
Mimii94 Ben asperox mavi denemiiştm gerçekten çok güçlü. Önceden de cif banyo ile süngerledikten sonra bulaşık parlatıcısı sıkardım.
Gamzeates Mimii94 önerilerin hepsini denicem şansa hangisi çıkarırsa artık bunu da not ettim 🙈 teşekkür ederim
funnymummy Cif kremle bide bu tırtıklı temizlik eldiveni ile ovalıyorum suyla akıp gidiyor yada poşetle de olur
Elifbrtnn Gamzeates bim de pas kireç sökücü var birebir daha bugün kullandım ter temiz yapıyor ama yaparken maske falan kullanın çok kokuyor
Poyrazin_annesi Ay bnde heraey denedm çıkmıyo yaa. En son bimden kireç sökücü aldım ona fısfıs başlık taktım ve duşa kabıne sıktm. Snrada telledım çıktı. Ama kireç sökücü cok fena el yakıyo ve cok ağır kokuyo.
Poyrazin_annesi Boncugummmm ben sıktım 5 dakka beklettm sonrada telledim ıyıce. Ama boşuna yapıyrum cnku aksam banyo yapıyrm yıne o camlar kireç oluyo 1 hafta dayanmıyo