Duru_nunkardesi Yavrumu görüp kalbini dinlemeyi çok istiyorum 4+5 de kese görünmediği için kendimi hala hamile gibi hissedemiyorum içim de hep bir şüphe var acaba dış gebelik mi yA da boş gebelik mi ama ikisinde de sanırım kanama ve yoğun derecede ağrı oluyor Muş doğru kızlar yardım lütfen 💛💛💛💛💛
handemie Duru_nunkardesi malesef sen.yine.haftani biliyosun ben onu bile bilmiyorum sadece 3 defa beta yaptim son betam da 907 bana pazartesi gel altan ultrasonla bebegi gormem lazim dedi ben hala tam sevinemedim bile.hamile olmama bi tarafim hep beni durduruyor sevinmim diye insalah ikimizde.sagliklica kavusuruz yavrularimiza 🙏🙏🙏
Saam0441 Duru_nunkardesi ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittim ultrasonda görünmedi Altan muayane ile gördü keseyi 5 haftalıktik o zaman canım sende görürsün 5 haftalıkken hayırlısıyla
Gny18 Duru_nunkardesi kalbini ferah tut bu hafta kontrole gittim 5+2 gunluk hamilesin dedi doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi. İnsallah sende duyarsin kalp atışını bebegini gorursun. Kendini strese sokma keseyi gormuşse bebegi de gorur inşallah ❤️
almananne canım hayırlı olsun korkma, genellikle 5-6 haftalıkken görünür kese, kalp atışıda yaklaşık bundan bi 10 gun sonra dinlenir. istisna durumlar her zaman olabiliyor. içini ferah tut sadece ♥️
Duru_nunkardesi handemie cajımbenn İngiltere de yaşlyoeum ama burda hiç kan testi yapmadılar bekliyorum ultrasonu canım
charlottececi Duru_nunkardesi benim 5+3 te gorundu kalp atisi bile vardi. Regl dongum 26-27 gundur ama. İkizlerimi ilk o zaman gittik gorduk. İnsallah sagliklidir iyidir hayirli olsun ☺️
Duru_nunkardesi charlottececi maşallah onlara sağlıkla gelsinler🥰🧿 inşallah ben de görürüm yavrumu 🙏🙏🙏🙏😏
Burcutf Duru_nunkardesi beta 1400 ustu oldugunda vajinal ultrasonla kese görünüyor genelde kalp atisida bundan 1 hafta 10 sonra duyuluyor. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
GeceB Duru_nunkardesi ben 2 gün arayla betaya baktırdım yükseliş oranı iyiydi o sebeple bekledim. 7.haftama girerken muayene oldum keseyi de kalp atışını da aynı gün görmüş duymuş olduk. İlk gebeliğimde 5.haftada gitmiştim vajinal bakıp görmüştü doktor.