gulcan8 Hanımlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz yani neler kullanıyorsunuz en Sağlıklı sı hangisi benim metale karşı alerjim var jilet kullanamıyorum kaşınıyorum bu durumu yaşayan varmı 🙈
Bahar1508 gulcan8 bence sen tüy dökücü krem kullan ben gecen gün ağdaya gittim yarısında kalktım o kadar cok acıdı ki dayanamadım abla bırak yapma dedim cünkü 3-4 aydır jilet vuruyordum o kadar pişmanım jilet vurduğuma sonra eve geldim tekrar jilet vurdum şuan 35+2 tim 37 de tekrar jilet vurup üstüne ağda yapacağım
FundaCeylan gulcan8 benim de metale alerjim var ve doktor son günlerde ağdaya gitme jiletle al demişti jiletle aldım bin pişman oldum keşke doktoru dinlemeyip ağdaya gitseydim jiletle alırken zaten göremediğimiz için alt tarafı her yerimi kestirdim sanki bıçaklanmışım gibi kan oldu her yer ve 2 gün sonra bida çıktı hiç almamış gibi oldu üstüne bide yara oldu metale alerjim olduğu için bende bekledim biraz uzasın diye geçen gün aldırdım ağdayla oh be dünya varmış dedim keşke hiç jilet yapmasaydım dedim
SerraveAnnesii Ben hamilelikten önce de kuaföre gidiyordum 37.haftadayım hep kuaföre gittim çok rahat oluyor 🙈🥰 38.haftada tekrar gidicem son gidişim olur artık doğururum inşallah 😀
Sla7723 Bahar1508 tüy dökücü krem hamilelikte kullanılmıyor diye biliyorum bebeğe zarar verdiği söyleniyor kimyasal olduğu için
CerenArslan1 Ben hamileligin başından berri agda yaptım göbeğimden göremiyorum tabi artık o yüzden kuaföre gidiyorum😅 pazartesi günü 37 haftalık olcam gideyim diyorum ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak gerek🙈
gulcan8 Ağdanının erken doğuma neden olduğunu duydum o yuzden gidemedim birde enfeksiyon riskine karşı gidemedim pandemi vr diye tüy dökücü krem de bebeğe zararlı ymış kızlar
Suzan-mustafa55 gulcan8 zaten bir kadın olarak jilete karşıyım hala ağdaya gidiyorum doğuma son 15 gün var birde son gün gidicem ama sezeryandan sonra nasıl alırım bi fikrim yok
Umran__37 gulcan8 ben ne agda ne jilet benimde senin gibi jilete alerjim vard lazere baslamistim bekarken simdi kafam rahat en guzeli lazer ☺️
Lulikli Bahar1508 2012 den beri gidiyorum belki ondan bu kadar ruhsuzlaşmam 😅 ama yine de yok kız bi kere eli ağır biri yaptıysa ondan olmuştur. Benim de aynı yapan bile bi kere hiç acıtmıyorsa bi kere çok acıttığı olmuştur. Ama insan bi kere ağda temizliğine alışınca jiletle falan uğraşamıyo cidden
ay_sef2022 gulcan8 34 haftaya girdik bizde gecen hafta epilasyonla temızlendım Bi de 37,38 haftada temızlenırsem çok iyi olacak, benim için rahatı epilasyon karşıma ayna indirim çok rahat alıyorum agda ve jiletten korkuyorum 🤷♀️🤭
gulcan8 ay_sef2022 evet haklısınız hamilelikten önce bende epilasyon yapıyordum aşağıyı hiç göremiyorum iyi siz görüyorsunuz mecbur ağdaya gideceğim 😍
Papatyaytt ay_sef2022 epilasyon beni cokkk acıtıyor cnm sen nasıl alistirdin nasıl dayaniyorsun yaaaaaaa🥺🥺😃
ay_sef2022 gulcan8 çok şükür göbeğim çok olmadı😅😅😅Allah kolaylık versin tüm hamilelere herseyı Bi tık daha zor 🌼