Irnasatka Son kayıt tarihi 7 Mart hem barajlarda kalkmısken durumu olup eşiyle sorun yaşamayacak olan üşenmeyip girsin mutlaka işinize yarar en azından elinizde bilezik olur bende 4 yıllık için 8 aylıkken koca göbeğimle gircem 🙏🏼
Cemrreedemirci Artık belli başlı bölümler diaida ciddi iş sıkıntısı var bence 4 yıllık diye düşünmeyin de sıkışırsam iş bulabilir miyim diye bakın. Şimdiden Allah zihin açıklığı versin.
Irnasatka Cemrreedemirci dediğiniz çok doğru şükür kalıcı makyaj uzmanıyım en çok tutan meslek o hep elimde zaten ama mesleği olmayan yada üniversite okumamış kendine bir şey katamamış insanlar günümüz şartlarında cahil olarak karşılanıyor benim içinde doğru evde oturulacaksa bile kişinin bi güvencesi hedefi olmalı
Irnasatka Villanelle mezunum zaten ama ilerlemekte her zaman fayda var kimsenin karşısında lise yada ortaokul mezunuyum demek istemem
Cemrreedemirci Irnasatka ne güzel düşünceleriniz var hedefi olmalı insanın 7 sinde de 70inde de. İnşallah istediğiniz şekilde ilerler süreç başarırsiniz inanıyorum 🌸
Gamzeates Irnasatka teşekkür ederim zaten açıktan devam ederim ön lisans yapıcam dediğiniz gibi kolumuz da Bi bilezik olmalı zaman çok kötü oldu 😔 barajlar kaldırılmasaydı da giricektim sınava hakkımız da hayırlısı olur inşallah
Fasulyeninannesi1 Irnasatka bir yandan gozumde buyuyor hayatim universitede gecti geciyor zaten bir yandan da muptelasi olmusuz okumadan duramiyoruz gibi bir durum var. En azindan bebise bir faydasi olsun dediginiz gibi olabilir dışarıdan uc bes bir sey ogrenirim belki🥲
Irnasatka Fasulyeninannesi1 abimde 3 üniversite bitirdi dışardan bağımlılık gibi bişey oluyor galiba böyle şeyler ama çok iyi maşallah bebiş büyüdüğünde fazlasıyla gururlanır sizinle 💪🏼
ZeyA Sizce 38+4 de girebilir miyim acaba sınava ya da bununla ilgili yasal bir şey var mı bilgisi olan var mıııı?
Irnasatka ZeyA olacağını sanmıyorum bi araştırın ama kendinizi iyi hissetmezseniz gidemezseniz en fazla 115 tl sınav ücretiniz yanar yani
Fasulyeninannesi1 Irnasatka anneligi layikiyla yapmak zor valla Allah hepimizin yuzunu kara çıkarmasın🌸🙏