Ydnhld Kızlar Sakarya’da doğum evinde doğum yapanlar var mı ? İyi veya kötü yaşadıklarınızı paylaşır mısınız? Doğuma doktor girdi mi veya sonrasında, doğum sırasında neler yaşadınız vs….
Emir1011 Ydnhld canım ben 29 aralıkta doğum yaptım o kadar memnun kaldım ki hem doktorlar hem ebelsr vardı doğumum da ve sancı odası yapılmış sancınu çekerken tek sen kalıyosun odada plates topları falan var kimseyi görmüyorsun arada ebeler gelip kontrol ediyo sonra doğumun başladıgı an odadaki yatagı çatala çevirip öyle doğuruyosun çok konforlu olmuş ben çok begendim hemşirelerin ebelerin ilgisi de çok iyi
Deryac Ydnhld Ben yaptım geçen sene ve çok memnun kaldım bi önceki oğlumu konakta özelde yapmıştım resmen paramla rezil oldum yani doğumevinde tek kişilik odadaydım sancı çektim sonra doğum başlayınca doğumhaneye alındım bi kaç ebe vardı doktorda girmişti oda yardımcı oldu ve çok ilgililerdi ben memnun kaldım
Zehragniken Emir1011 maşallah ne güzel bende doğumu o hastanede düşünüyorum. Ama ne yalan soyliyim muayenelerde ki tavırlar sıfır. Hic beğenmedim Allah kimseyi ellerine düşürmesin
Emir1011 Zehragniken evet muayene öyle ama doğum kesinlikle değil ayrıca muayeneye bülent şenere gidin bence harika bi doktor
Kdrtunl58 Bende Sakarya’da oturuyorum ilk bebeğimi Medar da dünyaya getirdim ama ücretler baya bı artmış belki doğuma kadar ücreti ayarlayamazsam mecbur dogumevinde doğum yapicam o yüzden burada bekliyorum bakalım tecrübeli anneleri bende okuyayım 🥰
Ydnhld Deryac tek kişilik odaya nasıl aldılar odalar 2 kişi diyorlar , belli bi ücret karşılığında tek kişilik odaya geçebiliyormuşuz diye duydum öyle mi yaptınız sizde ?☺️
Asliiiiaslannnn Orda doğum yapmadım ama Sakaryalı ve gurbetçi ASker eşi olarak saflarda yerim alıyorum 😂
Deryac Ydnhld sancı çekerken tek kişilik odadaydım kimseyi görmedim ama dığumdsn sonra yatılan odalar 2 kişilik
Seyma_ck Ydnhld merhaba burda biri eğitim araştırmada para karşılığı tek kişilik odaya geçme diye bir durum olmadığını söylemişti daha önce ne kadar doğru bilmiyorum tabi.Zaten tek kişilik oda hiç yokmuş hastanede.Şansa o gün çok doğuran olmazsa tek kalınır herhalde😅o da çok zor hastaneyi Suriyeliler sarmış durumda ne zaman gitsem Suriyeli kaynıyo onlar da maşallah 5 er 5 er doğurduğu için mecbur biz özellere para yediriyoruz🤦