39+3 e girdiğimiz 1 Mart’ta spinal sezeryanla doğuracağım kızımı bugün 38+6 da spinal sezeryanla kucağıma aldım. Çarşamba ve perşembe geceleri hafiften sancım oluyordu. Doktorum sancın olursa gel demişti. İki gün umursamadım aldığımız günü bekleyeyim diye bugün 11 gibi doktorumu aradım fakat dönüş yapamadı. Bekledim falan sonra karnım acıktı yemek yedim saat öğlen 12:50 falan. Annemde ocağa yemek koymuştu. 🥩 Kardeşim de memleketten geliyordu otobüs yolculuğu ile. 🚌 Babamda iş yerinde çok yoğun bir gün geçiriyordu.(Eşimle boşanma aşamasında olduğumuz İÇİN ailemin yanındayım 3 aydır.) Ben kalkıp bir duş aldım o ara doktorum geri dönüş yaptı saat 13:10 falan hemen gel yatışını yapalım neden iki gün bekledin dedi.😡Anneme ben gideyim sen arkadan yemek pişince gel kardeşimde eve gelir o zamana dedim😂. Herkes ayrı bir alemde yani 😂Taksiyle, oda süsleme malzemesi çantamı da alıp hastaneye geldim. Aslında kontrolüm vardı bugün ama doktora telefonda sancım var iki gündür deyince muayene etmeden yatış verdi zaten sezeryan olacaksın sancı çekmene gerek yok dedi. Yatışım verildi, form doldurdum damar yolum açıldı. Sonra oda süslemesini yaptım 🥰Kapısına tül bağladım, 8-9 tane balon şişirdim başka şeyler yapıştırdık duvara 💖 6 ya kadar yediğim yemeğin etkisinin geçmesini bekledim. Çünkü doktorum önce demişti yemekten 5-6 saat sonra alıyorum sezeryana diye. O sırada ailem geldi fotoğraf çekildik. Sonra zaman geldi. O vakte kadar bir şey yoktu ama ameliyathaneye giderken bir ağlamak tuttu. Ameliyata girdim spinal sezeryan yukardan izlemeye başladım doktor kontrol edecem diyor ama çoktan kızımı çıkarmaya başlamıştı gördüm ama çaktırmadım, çıkarınca da neden ağlamıyor dedim ağlar birazdan dedi diğer taraftan ağlama sesi geldi.😂 en son dikerken dedim ki o ipler ne olacak içerde kalıyor dedim. Sen bizi mi izliyorsun dedi hiç bunu soran biri olmamıştı dedi sınıra görüş açımı kapattılar. Sonra biraz mide bulantısı ve omuz ağrısı çektim. İşlemleri tamamlayıp kızımı yanağıma temas ettirdiler o anı hiç unutmayacağım dünyanın herşeyine değer en güzel duygusu ♥️ Sonra ameliyathaneden çıktık ananemiz dedemiz dayımız ve canım komşumuz kapıda bizi bekliyorlardı. Sonra odamıza geldik bende nasıl bir ağlamak kızım fındık gibi çok güzel dünyanın en güzel şeyi 🥰🧿🧿 son kontrolümüzde 3200 gr demişti doktorumuz ama 2.800 doğdu. Şimdi yanımda uyuyor sürekli bakıyorum çok uykum var fakat uyuyamıyorum ona bakmaktan♥️♥️🥲😢Rabbim isteyen herkese doğru zamanda doğru bir şekilde nasip etsin inşallah 🙏