Pinpirikanne 10+2 burda kızlar tahminde bulunur musunuz acaba https://resimyukle.io/r/zQfqEN3pW3
Pinpirikanne Emedko cok kiz istiyorum bi oglum vr ama en önemlisi sağlık Rabbim ne verirse hayirlisini versin 🙏🙏😀tesekkr ederm yorum için
Pinpirikanne Deletedmom455465 yaaaa cok teşekkür ederimm benim kucuklugmde profildekine cok benziyor bliyomsz sarışın falan hissetnz sanki agziniz bal yesinn 💓💓💓🙏😀
Sevalzumra1234 iki_melek_annesi rabbim saglikli versinde bir kızım var birde oglum olsyn istiyorum nasip bakalim
Pinpirikanne iki_melek_annesi yok en son gttgmde 10+2 ydi sormadım söylemez dye 7 martta ikili tarama testi için gtcem sorcam ama erken doye söylemez devlettekiler cok ketum oluyor blmym da
iki_melek_annesi Pinpirikanne Devlete gidiyorsan onlar söylemez bebek de Bi sorun yoksa belli bir ayı geçince söylüyorlar ben 12 haftalıkken öğrendim ikili tarama testinde kızımın geleceğini
Pinpirikanne iki_melek_annesi bakalm bnde merak ediyorum ins söyler taramada benimkini de hayırlısı sağlıklı olsun herseye raziyiz 💓🙏