benito Mimii94 çevremdeki bütün hamileler bu ağrıları çekti canım. Hormonlar rahim içini genişletmek ve 9 aylık sürece adapte etmek için kasılıp yumuşuyor. Bu yüzden ilk üç aylık süreçte sık sık adet sancısı gibi ağrılar olabiliyor. Hatta yumurtlama döngüsüne alışan vücut özellikle adet vakitlerinde de sancı yapıyormuş. Kanama olmadığı sürece ağrının bi sıkıntısı yok
Mimii94 benito benim cevremdekiler sasirdi biraz karnimin agrisina. 7haftalk oldum farkli doktora gittim o da normal dedi, kalp atisini aldik kanaman yoksa agrilar olur dedi. Onceden uykudan uyanirdim simdi onlar biraz hafifledi. Ins duzelecek
minikmucizemmmmmmm Mimii94 sancıların çok normal canım rahmin büyüyor çocuk yerleşiyor telaş yapma 6+3 tede kalp atışını duyduk biz duyarsın rahat ol 🤗
htc34 ipekveatlas benimde öyle maalesef kaç defa bakıyorum acaba kanamam olmuş mu diye betan adet olacakmışım gibi hissediyorum
gulsuayan benito amin inşallah sizin dediğiniz de doğru ama ben böyle şeylere de dikkat ediyorum ya her açıdan tedbirli olup takdiri Allah’a bırakmak içimi rahatlatıyor
Busra_05 Mimii94 canım doktorun 7. Hafta da bakalım dediyse öyle yap duyamazsan stres sıkıntı yaaprsin ben şuan o durumdayım 6+5 de duymak istedim vajinal ile baktı çok az duyuyorum dedi ve ben bir sonraki randevuya kadar korku ve stresle bekliyorum