Imasleeper Kızlar lavabo giderlerim tuvaletim çok pis kokuyor zaten dayanamıyorum kokulara lütfen yardım edin napabilirim? Naftalin vs kullanamam maalesef o kokularada gelemiyorum
Edadrmz Imasleeper bendede vardı aynı sorun ne kullandıysam geçiremedim canım çözümü gider kapağını streçle sardım hava almıcak sekilde kapattım öyle kestim kokuyu
karakiz1 Imasleeper Lavobalarin altinda olab boru var ya hani kivrimli onu oynatin kivirin bakim s harfi yapin
SevimlimX Imasleeper 4 buçuk aylık hamileyim ilk haftalardan beri kokmayan evim birden gider kokmaya başladı artık cildiricam zaten bulantım geçmedi hala kusuyorum bide üstüne üstlük bu gider kokusu beni mahvetti ne yapsam geçmiyor 😩 banyoya giremez oldum kapısını kitliyorum kapının altına battaniye koydum koku gelmesin diye ama maalesef sadece banyo değil evin bütün deliklerinden koku geliyor bana eşim ve diğerleri kokuyu almıyor ama ben nasıl duyuyorum anlamiyorum kafayı yiyecek kadar bazan takıyorum aklımı ama elimden bişi gelmiyor
Mimii94 Koktuğu zaman su dökün diyolar. Ben önce çamaşır suyu üstüne baya da su döküyorum. Akar kapğıyla kapatıyorum, ama benimki çok kokmaz sizde işe yarar mı bilemedim
Imasleeper SevimlimX 32.haftadayım hala geçmedi benim o hallerim inşallah sizin geçer hayatı mahveden bişey:(
Deletedmom7373700 Imasleeper genelde rüzgarlı yağmurlu havada oluyor benimde mutfakta işim yoksa giderin üzerini bi besle kapatıyorum bulaşık süngeriyle ya da ama üzerine biraz domestos döküp anında kesiyor kokuyo tuvalet içinde küçük bi şişede domestos koydum her girip çıkmada sıkıyoruz tuvalet peçetisinin karton kısmına kokulu yağlardan döküyorum çift kapılı benim tuvalet lavabosu ayrı orda paspas serili paspasa oda spreyli sıkıyorım bişe bambu kokulardan var rahatsız etmezse bunlar yapabilirsin
Imasleeper Deletedmom7373700 maalesef sabun kolınya parfüm ne varsa kokulardan tiksiniyorum soğuk hava bile kokuyo bana kafayı yicem :(
SevimlimX Imasleeper 😩 çok zor bişi gerçekten başkasının evine gidiyorum kolu falan yok ama evimin kapisini açar açmaz o pis koku geliyor
Imasleeper SevimlimX ay evet oda var başkasının evi kokmuyo bizim eve girince bayılacak gibi oluyorum
Hlt-seyma21 Imasleeper canım bulaşık deterjan tableti koy deliğe üzerine iki çaydanlık sıcak su dök, hem açıyor hem koku gidiyor. Ters rüzgardan olur o koku zaman zaman bizimde oluyor. Gider kokusu eve veriliyor bir dene.
Imasleeper Hlt-seyma21 teşekkür ederim bunuda deneyeyim 😮💨 ne varsa yapmaya hazırım yeter ki rahat edeyimm
SevimlimX Imasleeper bence o koku bizim beynimizde eşime kokmayan bana nasıl kokabilir bak yemin ederim şuan koku burnumda zaten midem bulanıyor offf