Melekk8 Kızlar adetim çok düzensiz 37 gündür de adet olmuyorum üstteki testi dün akşam yaptım negatifti sabah ilk idrarla tekrar yapıyım dedim beklemedim çıktım evde geldiğimde silik çizgi vardı bir önceki gün ki teste baktım onda da var silik çizgi acaba kuruma çizgisi mi her testte oluyor mu ki çok kararsız kaldım 
Sulegorkemakyol Melekk8 sen en iyisi bir kan testi yaptır benim kızım ve oğlumda böyle olmuştu ama en doğrusunu kan testi ortaya çıkartır
Mysaa Melekk8 ilk birkac dk harici kuruma cizgisi diyorlar canım sen bi test daha al bekle zaten varsa gebelik tekrar çıkar canım Ona göre de kan verirsin
12siradanbiri Melekk8 evet bu kuruma cizgisi bende de hep bu şekilde cikti sonradan tum testlerde,dun adet oldum insallah siz olmazsınız
Mhrbnasel Ben hiç kuruma çizgisi ile karşılaşmadım canım akşam yapıp sabah bile baktım tek çizgi idi bence sen bi tane daha alıp testin basında bir süre bekle için rahat etsin hem bence gebe olabilirsin
Sumeyyeerdem Bence hızlı test kitlerinden alsanız daha mantıklı bunu seçemezsiniz ne desek yalan olur gibi çünkü uzun süre kaldığı zaman geçersiz sayılıyor
Karanannesi35 Melekk8 bence hamilesin canim bende ayni seyi yasadim ama emin olmak icin bi kan ver yada erken gebelik testleri var onlardan alip yap o zaman netlesirsin ama benim gördüğüm kadariyla hamilesin insallah rabbim gonlune goresini versin