Belki buradan daha önce görenler olmuştur. Hamileliğimin başından beri plesanta previa sorunu yaşamıştım. Lekelenmelerle dolu bir hamilelikti. 34’leri görsek kardır diyordum çok şükür 37+6’da oğlumla birbirimize kavuştuk.
Genel anestezi ile sezaryen olmak istedim. Tabi zorlukları var ama bir şekilde geçiyor galiba. Her gün bir öncekinden daha iyi 🙏
Erkek bebek annesi olanlara önerim yanınızda çok fazla kıyafet ve battaniye götürün. Bizim ikinci günümüzün başında 2 müslin örtümüz de çişlenmişti 😅 ve kıyafetlerine çok fazla işemişti hep değiştire değiştire son raddeye kadar zor yetti.
İkinci tavsiyem ben depend almıştım, hastane canped verdi ikisini de denedim gerçekten canpedinki çok çok daha iyi aşırı fark var rahatlık açısından.
Süt açısından da üzülmemek gerekiyor bence, mama mecbur kullanıyoruz çünkü ilk gün çok fazla kilo kaybetti, mama kullandıkça toparladı. Ben bu konuda doktorlara güvenmeyi seçtim. Bugün sütüm gelmeye başladı çok şükür. İlla 40 haftalık olup normal doğum yapmak şart değil yani süt için hiç korkmayın.
Sabırsılzıkla Bebeğini bekleyen tüm anneleri kucaklıyorum 🌸