asellmom Hanımlar evde tatlı badem yağı var onunla yapılırmı perine masajı? Bide 35. Hafta dayım erken değil dimi?
SnurY asellmom hindistan cevizi yağı daha iyi aslında ama oda olur, 38de zeytinyağına gecis yapın. Zeytinyağının rahim kaslarini gevsetme ve dogumu baslatma etkiside ayrıca bulunuyor çünkü, suan zeytinyağı kullanmayın ama 🤗
asellmom Essinuri bende öyle duydum da gratis ten almıştım Bi tatlı badem yağı bide acı badem yağı vardı tatlı badem yağıyla yapılır diye düşündüm
asellmom edibudu açılmayı kolaylaştırıp yırtılma riskini azalttığı söyleniyor bakalım deniycem birazdan eğer hayırlısı ile normal doğurursam doğum hikayemde faydası olup olmadığını yazarım
SnurY edibudu açılmayı kolaylaştırıp yırtık ve kesi ihtimalini neredeyse tamamen bitiyor dogru yapılırsa, gunde 5-7 dk yapılmalı mutlaka doğru yonlere doğru videolari mevcut
SerraveAnnesii asellmom Bende 37.haftadayım yapmayı düşünüyorum hala denemedim nasıl yapıcam pek bilmiyorum 🥲
SerraveAnnesii asellmom Bakıyorum izliyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum denicem bakalım badem yağı ile 😀
SnurY edibudu rahat pozisyon sekilleri var aslında ilk gunler biraz zor kaslar gevsedikce cok daha rahat oluyormus, hastaneye bile yağ götürün dogum zamani muayene sırasında kullanır ebeler
edibudu SnurY hmmm evet goturulebilir ya da ayna karsisinda ama izlemek lazim Nasil yapildigini teknigi var sanirim
Mevsim36 Evet tekniklerle oluyor ama bende zeytinyağına geçeyim bari 38+1 olduk belli aralıklarla yapıyordum ebem artık hergün yapabilirsin dedi ama 5 dk sürüyor mu bilmiyorum