Ozlemmpapatyaa kızlar bebek bezinde slepyy iyi yoksa baby turco mu bide 1 numarası cok ufak diyorlar 2 numarasında da almalımıyım cok kararsız kaldım ıslak mendil olarak da baby turco almak istedim hesaplı geldi acıkcası kullananlar ve alanlar varsa bilgi verebilir mi💙🙏🏻
Emedko Ozlemmpapatyaa baby turco hiç kullanmadm ama sleepy gayet güzel pişik vs yapmadı hiç. Ve bezi de 1 numara al 2 numara büyük olur cnm. Bebeğin kilosu ne gerçi bilmiyorum ama bezlerin üzerinde kilo aralığı yazıyor zaten ona bakıpta alabilirsin
Deletedmom_7156 Ozlemmpapatyaa 2 haftadır bayb turco kullanıyorum çok memnunum ıslak mendilde baby turco kullanıyorum yenidoğan için 2 numara aldim bir numarası küçük çünkü 15 gun geçti şuan 3 numaraya geçtim bebiş kilosu ilede ilgili tabi bu
Kezzbann Ozlemmpapatyaa baby turkonun boyutu küçük slepye göre ve ben memnun kalmadım çok sleepy candır. Icerigide temiz şimdiden aya bi stok yaptım ıslak havlu olarakta yine slepynin yeni dogan olan sarı paketini aldım. Kızım 3 yaşında ona da aynılarını kullanmıştım
Emedko Ozlemmpapatyaa kaç aylık cnm son ayları muhtemelen . O zaman küçük paket 1 numara al . Bi küçük pakette 2 numara al cnm . Zaten hemen gelişip kilo alıyorlar ilk aylar. Bebeğin durumuna göre 2 numarayla devam edersin
Mimik Sleppy 1 numara yenidogan kizima oldu, 3.345 ile dogdu, birde elimde molfix 1 numara da hediye gelmisti… Simdi ikisini de kullanan olarak, Molfix 1 numarasi daha buyuk, sleppy daha kucuk… Ikisi de kizma pisik yapmadi,
Mimik Ozlemmpapatyaa muhtemelen ben ee oyle dusuniyorum… Ama su an molfix in 1 numarasi da biraz buyuk gibi… Fakat sizdirma polosundan kayma falan da olmiyor… 😅 ilk cocugum benim, hemuz cok acemiyim… oneri sunarken bile bi tereddutluyum🤣😂
Nihanus Ozlemmpapatyaa baby turcoda sleepyde organik alerjen içermiyor o açıdan iyi tercihler ama sleepynin lastikleri çok sert bebeğin poposunda baldırlarında iz yapıyor kağıt gibi. Eğer 3.250 üzerinde bir bebeğiniz doğacaksa tahminen 1 paket 30-40lı 1 numara bez yeterli oluyor. Baby turco bez gereksiz fazla şişme yapıyor ve kaçırıyordu ben oğlumda 1 kez denediğimde ama tekrar şans vermeyi düşünüyorum. Bu arada ben goon bez kullanıyorum klorla beyazlatılmadığı için çok aşırı yumuşak çünkü kaçırmıyorda.