Makif2112_ Çarşamba günü sezaryen oldum solunum sıkıntısından dolayı bebeğim kuveze alındı dua istiyorum sizlerden 🤲
Cgdm-altnkr Makif2112_ benim ikizlerim erken dogmuştu tek sorunları solunumdu 5 gün küvezde kalmışlardı canım içini ferah tut 🤗
Makif2112_ Melekkaplan19 3450 ama kilonun hiç önemi olmadığını anladım önemli olan organların işlevini yerine getirmesi
Feyzaveannesi Makif2112_ Kesinlikle doğru söylüyorsun canım. Bende 37+0 da doğum yapmıştım kilosu sizinkinden biraz azdı ama şükür küveze girmedi. Ama haftası gayet iyi bi kaç güne çıkar Allah’ın izniyle canım benim hiç merak etme
kubrakokcan Makif2112_ 40. Haftamda doğum yaptım. Solunum sıkıntısından dolayı bebeğim küveze alındı. 6 gün kaldı , çıktı. Şimdi turp gibi maşallahı var , 6.5 aylık oldu bile 🥲 O yoğun bakım kapısında beklemek çok zor , ama hepsi geçiyor inanın 🤲🏻🤍
Cotanakk Makif2112_ merak etmeyin hemen toparlar inşallah bir akrabamızın bebeği de böyle küvöze girmişti kilosu iyi olduğu halde solunum sıkıntısından şuan 1.5 yaşında maşallahı var :)
ahmetinoznuru Makif2112_ yengemin gebelik şekerinden dolayı Doğumda bebek biraz nefessiz kalmış iki Gün kaldı küvezde İnşaAllah tez zamanda sağlıklıca kavuşursunuz cuma günü hürmetine Rabbim şifa versin
Yaseminmms Makif2112_ canım hiç korkma bi arkadaşımın Bebisleri 1 ay kuvezde kaldı üstelik 35.haftada doğdular. Kiloları da 1600 du ama şimdi masallahlari var 7 aylık oldular
Selin12- Makif2112_ canım rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah bende 37 haftalık ken doğum yaptım çok şükür benim bebeğin girmedi senin bebeğin de bir kaç güne çıkar kuvezden korkma