Cyangusagi4848 Merhaba benim bebiş süpriz oldu hiç ummadiğimiz anda daha önce ki denemelerde olmamişti şimdi ani olunca folik asit kullanmadim doktor bana VifoLiC diye cok kapaamli bir ürün verdi kullanan var mi ?
Birminikcivciv Cyangusagi4848 beeennn. Kullanamıyrum çok zor oluyor benim için. Bulantım çokkkkk onun kokusuu beni mahvediyor ve büyük. Oyuzden değiştireceğim. İyi olup olmadığını bişey diyemem
Ar-ba Cyangusagi4848 ben kullandım. Bir sorun yaşamadım biraz pahalı 125 TL falan ama iki kutu bitirdim. Bebeğiniz hayırlı olsun bu arada :)
Cyangusagi4848 Birminikcivciv inşallah gecer bulantniz benim daha yeni oldugu iin sanirim bulantim yok :)
Cyangusagi4848 Ar-ba teşekkür ederiiim cok mu oldu kullanali internette o civarda ama ecz neden 107.5 tl
Ar-ba Cyangusagi4848 bende eczaneden aldım. 125 dedi. Sipariş veriyorlar genelde ellerinde olmuyor. Ya da benim oturduğum semtteki eczanelerde bir sorun var :) Yok geçen ay kullandım. Bu ay Gebyfoll’e geçtik.
Cyangusagi4848 Ar-ba ilk hamileliğimde ki gibi degil artık ilaçlar bir değişik internette trendyolda 100 küsürdü bence eczneden uygun olmqsina şaşirdim.. neyse önemli olan bebişlerimizin sağlıgı :) yeterki iyi olsunlar