2koftemom Safiyec yazarlar cnm valla ilk gebeligimde hiç,içmedim ama busefer eziyete gerek yok vala iyi kötü hafifletiyor enazndan şimdi bile içtim bitane gece uykuda bile midem bulanıyor aç hisediyoeum enazndan uyuyabiliyorum
Selindora Babysharkdutdutdut bende 16 haftaya kadar kullandım. Arada dene ben azaltarak devam etmiştim.
Ayseee01 Babysharkdutdutdut bende 7 yafta ile 11 hafta arası cok ootuydum ona rağmen icmemeye dikkat ediurodum ayva ve salatalık yiyerek kendimi korudum küsmaktan canim
Babysharkdutdutdut Ayseee01 yalnız olsam bende ilaca bu kadar yüklenmek istemem ama blevde bir bebek daha olunca mecbur ayakta kalmak zorundayim
aysnrsvs 2koftemom reçetesiz neredeyse 2 ay önce 85lira civarıydı 🙄 kadın doguncudan rica edin 2 3 kutu yazıyorlar sağlık ocağındaki doktor illallah ettirmişti bana yazamam diyordu hâlbuki kafama göre istediğim bir ilaç değildi
2koftemom aysnrsvs evet pahalıymıs suan 90 lira olmus bidahakine öyle yapıcam canm geçen senede hamileydim sağlık ocagında hiç yazmadılar yok bebege zarar olur diye boşuna çekmişim yaa pişmanım
annelikyolculugu2875 Babysharkdutdutdut 28+1 olduk hala gece yatmadan 2 tane içiyorm. İçmediğim gun klozet basından kalkamıyrm artık ne zman bırakcam dıye dusunmeyide bıraktm , belli ki doğuma kadar içecegızz..
aysnrsvs 2koftemom çünkü doktordan iyi biliyorlar 😐 bir an önce geçer inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
sheyda1991 Babysharkdutdutdut 32+1 im hala bırakamadım 😬 ama azalttım şükür 2 tane üstüne çıkmıyorum çok kötü olmadıkça
sheyda1991 Mucizex 32. Haftada bırakmıştım sanırım. Doktor ondan sonrasında rennie duo verdi. Çünkü artık mide bulantısı değildir o reflüdür dedi. Zaten 36. Haftada bebeğim dünyaya geldi tamamen geçti sonra.