Sevgi0478 Kader12345 ayy Allah tan onu yiyorsun az kaldı biraz dayan diyorlar inşallah öyle olur hepimiz için
kvsr22 Bimucizeee İyice olgunlaşıp ,yumuşamasını bekliyorum.Dilimleyip limon sıkıyorum üzerine.Bikaç kere yiyince alıştım tadına :))
Ryry EEizm ben hamileliğim başından beri salam sosis sucukiğ köfte vs işlem görmüş yada çiğ olarak kalmış hiçbir şeyi yemedim. Özellikle salatalık havuc elma çilek harici tüm meyveleri yedim çileğe alerjim bar. Tavuk et balık ki en çok balık tükettim süt ve süt ürünlerinden kaşar peyniri hariç yedim bebeğim maşallah iri olduğu söylendi 😄
Selcan_erdem08 Ryry ben düzene sokamadım bi türlü ama gün içinde muzlu yoğurt yiyorum bazen yA akşama yada gündüz ceviz yiyorum süt içmeye başlıycam yatarken attık arada köfte yiyorum et olarak kahvaltıda ne varsa yumurta peynir zeytin hafta da bi kere kızartma akşam yemekleri zorlanıyorum ne yapsam diye ne yesem diye bi iki badem atıyorum yayarken bide kayısı kurusu yatarken
Mothersbaby 8+1 hamileyim Et, tavuk, kıyma, balık asla ağzıma bile vuramıyorum şuan. Acaba bunlar yerine ne yersem bu eksikliği giderir. Bebek böyle gelişmez diye çok korkuyorum ama kokusu bile gelince dayanamıyorum
EEizm Mothersbaby et ve tavuk suyunu corbalara, yemeklere koyarsanız faydalı olur diye düşünüyorum. Gün-de 2 haşlanmış yumurtada iyi olur
Elisa_9490 Mothersbaby folik asit içerseniz çok guzel olur hiç endişe etmeyin çoğu hamileler ilk aylarda öyle oluyo
Zehranurefsan Mothersbaby henüz hamileliginizin başındasiniz mide bulantisi falan gayet normal şu dönemde çok da bisey yemek için kendinizi zorlamayın bu dönemde gerekli degil zorlamayin midenizi
star3star Mothersbaby 3 aya kadar bebek senin depolarından besleniyo canım yani ekstra birşey almana gerek yok ama 3 aydan snra tüketmeye çalış
Selcan_erdem08 melike_nrmn her gün ne yesem ne yapsam derdi var gün içinde yoğurt portakal yoğurtlu muz yiyorum akşam bi iki ceviz yatmadan bi iki badem kuru kayısı öyle şimdi yatmadan süte başlıycam tost faln da yiyorum bazen canım çekince hamburger çekiyor canm bide bi iki kere yedim akşam yemekleri sıkıntı oluyor yA ne yapsam ne yapsam sürekli
Demetarga EEizm her sabah bir bardak süt ceviz ve muz yiyorum. Bunlar bebeğe kilo aldıranlar🥰 gün içinde de meyve sebze fark etmiyor aslında salataya avakado koyuyorum oda çok iyi , haftada bir ıspanak ve brokoli yemeye çalışıyorum, bu şekilde
tospikaskim EEizm rokayla aram olmadığı için bilmiyorum ama maydanozu da zaten yesen birkaç dal yiyebilirsin hadi 6 7 dal olsun. Bir bağ yemeyeceksin ya sorun yok aşırı olursa ödem attırıyor zararlı
DLr33atly EEizm ıspanaklı yumurta her sabah yiyorum taze sıkılmış meyve suyu mandalina portakal greyfurt haşlanmış yumurta günlük 1 bardak süt 1 kase yogurt hafta 2 tavuk 3 et türu yemek günlük 2 tane muz hergun ceviz sabahlari balık ilk başta yiyordum ama artık cnm istemiyor 28 haftama kadar hafta da bir yedim bunlar sabit yediklerim sonra cnm ne istediyse onu yedim sağlık ocağı doktorum sonucuma baktı ve iyi beslenmissin dedi
Ozlem5858 EEizm yoğurt peynir salatalık ceviz genelde bunlari yiyorum gelişim aşamasında olduğu icin 🥰❤️
Bunyamin_im Eliftskndzgn kaç Haftalıksınız? Ben 8+4 aynen oyleyim Çok korkuyorum Bir şey olucak diye amma Yemeye calisincada yeyemiyorum.😓
Betus32 Bunyamin_im o vakitler bebek zaten vitaminlerden folik asit ten besleniyor ki ilk 3 ay kasmayın kendinizi
Eliftskndzgn Bunyamin_im 5 aylık hamileyim hala ilk zamanlardaki gbi tiksiniyorum ve kusuyorum az ama sık sık yiyorum bebeğimde sağlıklı çok şükür kussanda yiyeceksin dedi doktorum bende öyle yapıyorum tiksindiklerimi yemiyorum