Nureeee Merhaba kızlar 23+1 olduk bugün 62 ile hamile kaldım şu an 69 kilo olmuşum aşırı kafaya takıyorum sizler kaçar kilo aldınız 😔
La_le Nureeee bende 60 kiloda hamile kaldım şuan 68 kiloyum doktorum fazla dedi almamaya çalış dedi şuan 21 haftadayim
Pyrz_07 Nureeee dikkat ediyorum ama inşallah almam doktorum artık alman lazım dedi bebek ve rahim büyüyormuş bu haftalarda 4 kilo falan alınması gerekiyormuş
Anneoluyorummmm Nureeee Ben pek almadım doktorum iyi dedi bebeğim baya alıyor bende kilo yok gözle görülür
Nureeee La_le benimde öyle canım da nasıl almayacaz acaba öyle aşırı yiyen birisi değilim akşam sabah niye böyle anlamadım
Mysaa Nureeee 2 3 kilosunu Bebek suyu plesanta vs de çık canım normal çok çok kilo almamssın üzülme ❤️
Nureeee Mysaa ayy valla canım çok morele ihtiyacım var 🥰 bebeğimde 500 gram olmuş kendimi öyle avutuyorum
Mysaa Nureeee üzme kendini öyle ama bebekti rahim büyüyor gögusler sut dolmaya başlıyor felan ödem tutuyor vucud ee kıs ayındayız malum sen yine dikkat et ama vitaminsiz kalma kilo nedir alınır verilir tadını yasa hamilelğinin 😊😊
Nureeee Anneoluyorummmm inan canım boyum 1.73 benimde gözle görülür göbek dışında belli değil ama tartı öyle demiyo 😊
bebeklibirisi Nureeee boyum 173 84 ile hamile kaldım şuan 91.500 falanım 8 kilo aldım 26. Haftadayım doktorum kilolu hamile kaldığın için fazla almışsın dedi 100 ü görmeden doğurmak istiyorum bebeğim şuan 1.285