22.02.2022 de çok şükür sağlıkla sıhhatle aldım oğlumu kucağıma salı günü sabah 9 da 3 cm açıklıkla yatışım yapıldı 9.30 da suni sancı verildi kendi sancım yetersizdi bu yüzden suni sancı verildi o da etkisini 1 saat sonra göstermeye başladı ama asla yatarak karışlamadım sancıları hep yürüdüm yapabildiğim kadar squat yaptım plates topu verildi üzerine oturup zıpladım hep sıcak su altında belden aşşağımı hep suya tuttum nstye bağladıkları zaman yattım hep evet suni sancı biraz korkutucu ama inanın herşey gelip geçiyor açılmam ilerliyordu 5-6 cm de suyum patlatıldı yine kalkıp hemen sıcak suya girdim ebe ıkınman geldiğinde ıkınma bekle demişti hemen yatağa yattım ve ebe geldi açılmam 8-9 cm olmuştu güçlü ıkındım ve doğumhaneye alındım bu arada 7 saat sancı çektim açılmam biraz geç ilerlemişti 16.35 te doğuma alındım 4-5 ıkınmada doğum yaptım 16.50 de minik mucizem doğdu daha sonra dikiş atıldı ama kaç tane atıldı bilmiyorum doğumhaneden odaya 17.30 da geçtik bebeğim 3.860 gram doğdu hiç normal doğumdan korkmayın biraz suni sancı korkutabilir ama Buda normal yatarak sancı çekmeyin derin derin nefes alıp verin hep uzun yazmak istemedim özet geçtim uzun olduysa hakkınızı helal edin Rabbim sağlıkla sıhhatle yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻