KezibanUan Tugba07 canım ünal yirmibeşe gidiyorum bende muayene ücreti 125 tl gereksiz yere hiç çağırmıyo normal doğum 1.650 tl sezeryan doğum 2.050 tl
KezibanUan Tosbik canım muayene ücreti ünal beyin 125 olmuş doğum fiyatlarında bi değişiklik yokmuş. Bende ünal beye gidiyorum başka bi postta seninle yazışmıştık burda görünce bilgilendireyim dedim
Tosbik KezibanUan evet canim haberim var ücret çok fazlaydı zaten iyce abartilmış Allahtan doguma 2ayım kaldi 😀 bu arada koyduklari zamı devlet alıyormuş ondan koymuşlar zam. Bizde dogum ucretlerini öğrendik bir degisiklik yok ama kasıma kadar zam gelecek dedi sekreter yani bu fiyattan siz yararlanamayacaksiniz dedi.
KezibanUan Tosbik hadi yaa İnşallah çok çıkarmazlar canım ben 38. Haftamdayım zamdan yırttım desene :))) İnşallah ocağa kadar zam olmazda sende aynı fiyattan doğum yaparsın yıl sonunda zam olması aşırı saçma 🤦🏻♀️
Tosbik KezibanUan ayy ne güzell snn doğuma az kalmış 😍😍 darısı başıma iple çekiyorum :) normal dogum yapcaksin herlde dimi 💓🤗
KezibanUan Tosbik evet canımm Allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤩 ünal beyde yeni doğum yaptı bi arkadaşım normal doğurdu çatı muayenesini sancı anında yapıyo ünal bey haberin olsun erkenden yapmıyo. Eğer bebeğin çok iriyse erken yapıyo doğumu başlatalım normal istiyosan diyo
Tosbik KezibanUan 💞 Rabbim hayirli doğumlar nasip etsin 🤗 doğuruncada yaz bana 4gozle seni bklicem artik. Allah bir avazda kurtarsin hepimizi. Kız sanki bn doğurcam nasil heycanlandım anlatamam 😍😍
KezibanUan Tosbik merak etme canım haber vericem doğum hikayelerimizi anlatmakta nasip olur İnşallah bizlere 🤩🙏🏻 SENİN İçinde çok dua edicem doğumlarımız kolay olur İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nslhnmhmmd Ceren0734 ben ofm hastanesine gidiyorum “göknur öztürk Gaziyiz “doktorum tavsiye ederim. Sakin bir kadın tahlilleri istersen devlette yaptırabilirsin diyor. Ben bir cok tahlilimi aile hekimime yaptırıyorum 😊 gereksiz tahlilde istemiyor. Tavsiye ederim
busragokce TCSRFEGUL ben medic Ceren0734 ben medicalpark a didiyorum hatta doğumum bile olacak 2 3 haftaya. gayet memnunum. Mine Erdoğan Yılmaz a gidiyorum Eşi Ayhan Bey de cok iyi bi doktor
Kayraruzgar Ceren0734 cnm bende bilinen adı duyulmuş doktorlara gittim ama sonunda dr.hüseyin akçaya gidiyorum Antalya tıp merkezinde doktor kendisi gereksiz testlere karşı ve çok ilgili uzun uzun bilgi veriyor hamilenin halinden anlıyor ayda 1 mua yeterli ama endişelenirsen görmek istersen daha erkende gelebilirsin diyerek bi kaç mua sonra rahatladım artık daha rahat bekliyorum önümdeki mua tarihini
MuM Ceren0734 ben memorıal gülbin hanıma gidiyorum hemşireler olsun doktorum olsun ınanılmaz ılgılı kesınlıkle tavsıye ederım daha yolun basındasınız bence guzel bır yer bulmalısınız Hadtanenın ayrıntılı ultrasonuda cok cok ıyı
Shdaa Ben medikalpark da derya aksuya gidiyorum fakat son zamanlarda anladığım tek şey muayene 5 dakıkada bitiyor ayrıca 32 haftama giricem hiç memnun değilim hastaneyi değiştireceğim ayrıca muayene ücreti 150 ve Doğum ücreti 3500 tl olmuş (sezeryan ve normal Doğum aynı)