Merhaba kızlar acayip sinirli ve mutsuzum bugun doktor kontrolumuz vardı ve her doktor kontrolunde beni endişelendirip gönderiyorlar. Sırf bu yüzden geçenlerde muayenesi çok pahalı olmasına ragmen baska bi prof.dr a gittim adam mükemmel bi doktordu bize herşeyi anlattı üstelik cinsiyette söyledi kesin bi şekilde ama medikalparkta sürekli gittiğim doktor 15 haftalık olmamıza ragmen ne cinsiyet ne sağlığı ile ilgili hiç bilgisiz gibi davranıyor. 2li tarama testimiz şükür iyi çıktı 🙏🏻 Bugun gittiğimde seni 4lü tarama yapıcaz şimdi dedi çok sasırdım cünkü 4lü tarama 18den sonra diye biliyordum. Kabul etmedim daha geçen hafta kan uyuşmazlığımız için tahlil olmama rağmen benden yine bi sürü tahlil istedi ama ultrasonda bakınca evet güzel gayet iyi hadi bye bye kısa kısa bilgi vermeden bakıyolar. Üstelik kan tahlilinde kanımı alan kişinin tecrübesinin olmadığıda aşikar damarımı patlattı bugün ve başkası gelip diğer koldan almaya calıştı. Nerden denk geldim bilmem okadar para verip sürekli rezillik çekiyorum antalyada doktor tavsiyesi hastane tavsiyesi olan varmı ? Gittimiz prof dr çok iyidi ama sürekli gidilecek bütçede değildi. Riskli durumlarda ara ara ona gidicem ama sürekli rutin kontrollerim için deneyimi olan kişilerden tavsiye bekliyorum teşekkürler 😞
Antalya Medicalpark İlgisizliği Dr Tavsiyesi
Antalyada olan yokmu
Ceren0734 Medicalparkta hangi doktora gidiyorsunuz ? Ben medstar Antalya hastanesi murat buluta gidiyorum çokta memnunum
Anadolu hastanesi erhan MULUK bende ilk gebeliğimde medical parka gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım doktordan ama erhan muluk çok iyi çok bilgili bi doktor kesinlikle tavsiyemdir canım 🙏🏻🤗
Bide hangi doktora gidiyorsunuz acaba benim gittiğimmi çok merak ettim ?
Ceren0734 anladım canım bende 15in içindeyim haftaya 16 olucam nasipse bnde mine erdoğan için randevu almayı düşünüyorm umarım güzel çıkar şuanda yaşama gidiyorm hiç memnun değilim bn sormadan bişi anlatmıyor ve ilk gebeliğim istiyorm ki ben yönlendirileyim nerden bileyim ne soracağım. inşallah iyilerine denk geliriz hepimiz 🙏🏻
Ceren0734 vallahi medical paraka her giden bin pişman.. 😒..
Dogma büyüme antalyaliyim. Bütün çevremdekiler antalya topcular medstar hastanesinde dogum yapti ve yorumlar cok güzeldi. Bende 7aylik hamileyim. Hamileligimin başından bu yana hep medstar dr. Ünal YİRMİBEŞ'e gidiyorum. Orada ki diger kadin dogum doktorlarinin da cok meti var. Bnde tavsiye üzerine ünal bey'e gttim zaten. Cok memnunuz simdiye kadar hicbir sikintimiz olmadi cok ilgili alakali. Yanindaki sekreterden tutun ebelerine kadar guler yüz ve alaka gördüm. Pisman olacaginizi sanmam. Tavsiye ederim yani 😘
Dogma büyüme antalyaliyim. Bütün çevremdekiler antalya topcular medstar hastanesinde dogum yapti ve yorumlar cok güzeldi. Bende 7aylik hamileyim. Hamileligimin başından bu yana hep medstar dr. Ünal YİRMİBEŞ'e gidiyorum. Orada ki diger kadin dogum doktorlarinin da cok meti var. Bnde tavsiye üzerine ünal bey'e gttim zaten. Cok memnunuz simdiye kadar hicbir sikintimiz olmadi cok ilgili alakali. Yanindaki sekreterden tutun ebelerine kadar guler yüz ve alaka gördüm. Pisman olacaginizi sanmam. Tavsiye ederim yani 😘
Ceren0734 bende başından beri medicalparkta Ayhan Yılmaz’a gidiyorum. Çok ta memnunum hasteneyi bende sevmiyorum. Yaprak hanım hakkında pek iyi birşey duymadım. Ama bu iş enerji işi biraZda. Etik olmayan bir doktor olablir gereksiz tahlillerle hastane para kazansın diye. Ama Ayhan bey doğal etik sakin ve tecrübeli. Ben kesinlikle öneriyorum. Erhan maluk içinde iyi hekim olduğunu duydum ama çok yoğun ve sezaryen yanlısı bir doktor. Tercih sizin ne Aradığınız da önemli tabiki.
glsmkll likya hastanesi mehmet emin beye gittim ultrason cihazıda görüntü kalitesi olarak daha iyiydi ben ikili tarama testindede cok sorun yasadım 2 hafta uğraştık enseyi ölçemedi burun kemiğini göremedi zar zor yaptık ikili taramayı ama mehmet emin beye gittiğimizde herşeyini detaylı bi şekilde gösterdi test sonucu olumlu cıkacak bak bebeğin burnu bu kadar ense kalınlığı bu diye anlattı bağırsaklarına midesine kadar herşeyi gösterdi uzun uzun baktı ama burada öyle değil malesef giriyorum oturur oturmaz su tahlili bu tahlili diye başlıyor riskli gebelik değil çok şükür sağlığıda yerinde bebeğimin ama delik deşik oldum her gitmede kan idrar düşünün bende idrar yolu enfeksiyonuna dair bi belirti yok bi şikayetimde yok durduk yere sana onuda yapalım belki ilaç kullanırız diyo