Zeyna27 Kızlar nerede yaptırdınız hangi sayfadan acaba bende istiyorum fakat sayfa bilmiyorum hangisi gerçek hangisi sahte güvenilir bi sayfa önerir misiniz güzel annelerim😘 19+0 kızımla ❤️🤰🏻
byzza16 Zeyna27 Instagram’da şen nakış evinde yaptırmistim çok memnun kaldım ikinciye yine orda yaptircam
byzza16 Deniz2961 geçen yıl 200 e yaptırmıştım tulum şapka eldiven battaniye olarak şimdi ne kadardır bilmiyorum
htckc okuyor Merhaba.. astralbaby den aldığınız ürünlerden memnun kaldınız mı acaba solma yaptı mı baskılar?
SerraveAnnesii Bebeqon sitesinden yılbaşından önce yaptırdım isimli 12 parça 200 TL. Baskısı, kumaşı çok güzel tavsiye ederim
Merve01- SerraveAnnesii sizin tavsiyeniz üzeri sordum bende şimdide baktım sayfaya 275 olmuş 12li set birde çanta hediyeli diyor hoşuma gitti sanki diğer sayfalara göre uygun gibi geldi de bilemedim işte araştırıyorum daha 2 ayım varda uygun ve yeride güzel olsun istiyorum yıkadıktan sonra felan baskisin da bir problem olmadi inşallah siz almışsınız yaa oyuzdeb bir sormak istedim
okuyor htckc solma falan olmadı. Memnun kaldım. Sadece kızım 45 cm ve 2700 gram doğduğu için ona biraz büyük geldi.
Tubmavi Zeyna27 uniqon da yaptırdım. İnternet sitesinden sipariş ettim yazı stili falan seçiliyor. Ben jakar kumaş seçtim çok memnunum.