Zehraumut Ben ilk eşimden ayrıldım. Bir çocuğum var 8 aylık evliyim şuan ve çocuğum babasında eşim şuan askerde kaynanamla kalıyorum her yıl alma hakkım vardı geçen Temmuz alamadım şuan alabilirmiyim ne yapmam lazım Allah rızası için dönüş yapın
SunnyG Alma hakkınız varsa alırsınız. Geçen yıl alamadınız diye bu sene de alamazsınız diye bi şey yoktur.
Zehraumut SunnyG Allah razı olsun yani şuan eşim askerde kaynanamla kalıyorum onlarda istiyor alma hakkım Var Zamanı geçti ama geçen sene alamadım icra işlemleri çok uzun bir süreç denk gelmedi netten araştırıyorum yeni yasa geldi falan yazıyor kafam allak bullak oldu
Eslem_1 haklisinesracim hani kendi torunu değil ya ondan ama ne güzel herkes böyle iyi niyetli olmaz 🌸ayrıca neden babada kalıyor ki küçükse genelde anne de kalır çocuk
Zehraumut Eslem_1 boşandığım zaman durumum yoktu ve kandırıldım eski eşim 1 sene sende kalır 2 ay bende kalır dedi emzikli dedi ben senden ayıramam dedi ve velayeti istedi bende mal gibi inanıp verdim dahası üvey babam la öz annemle yaşayacağım için üvey babam çocuğu istemedi mecburdum babasına vermeye
Eslem_1 Naber81 benim yaptığım yorumdan size ne asıl 😅 sizi ilgilendiren bir yorum yok size bir söylemim de yok işinize bakın ayol mayol nedir bu nasıl üslüp 😅 muhatabım değilsiniz işinize bakın
Zehraumut haklisinesracim inşallah ama kafam karıştı yaa bu yeni yasayla yanıma nasıl alcam onu anlamadım eşim bir askerden gelsede bir an önce yuvamızı kurup almayı düşünüyoruz zaten sağolsun kaynanamda arkamda eşimde
Eslem_1 Zehraumut emzikli bebeği aslında baba istese bile normalde vermiyorlar diye biliyorum ama işte eşiniz sizi ikna edince kabul edilmiştir bu durum.. Çocuğunuz küçük olduğu için bence de alabilirsiniz ve iyi niyetinizi de suistimal edip durumunuzu kötüye kullanmış hukuki mücadelenizi sonunda kadar verin alırsınız büyük ihtimal 🌸 öyle bi adamdan baba da olmaz zaten çocuğu annesiz bırakıyor ahlaksız
Zehraumut Eslem_1 valla ayrıldıktan bir yıl sonra aldım 1 ay kaldı yanımda sonra 2 yıl alamadım işte icra uzun sürdü sonra evlendim onun telaşı evlenmeden öncede maddi durumum hiç iyi değildi alamadım gidemedim şuanda eşim askerde kaynanam sağolsun destek oluyor bana alabilme imkanımız varsa gidelim alalım dedi askerden gelince tam velayeti alırız dedi
busegrgn Merhaba ben avukatım, konuyu tam anlamıyla bilmiyorken yodum yapmam çok doğru olmayabilir ancak velayetin değiştirilmesi davası açabilirsiniz
Zehraumut busegrgn Allah razı olsun ben sadece şu yeni yasa şuan uygulanıyor mu onun için bilgi istemiştim velayet açmam için uzun bir zaman var önümde yuva kurmak kolay değil eşim askerden gelsin de bir inşallah onuda yapcaz