Zelihaa123 Selencnbz amin de bi dogamadi gitti yaa surekli egzersiz temizlik dus aklima ne gelirsr deniyom tık yok 🤣
Nesgul552 Anneoluyorummmm ay ne güzel yA bn çok başında ve evhamlı bi anne adayıyım sizin gbi olmayı ne çok isterdim 😭
Aloneanqel Samira123 ilk çok başka bir heyecan gerçekten. İkinci de öyle ama ilki gibi dikkat edemiyoruz ne yazık ki 🥲 ilki şahaneymiş
Fatma_tapo1 Ceylannn67 bebek 22 haftalık ve 140 günü kaldı yazmışsınız ya benim ki 21 haftalık olduğu halde 130 gün kaldi
Gorkemm Gzdalin erkek bizimki 25. Haftada gittiğimde 803 gramdı sizinkinin cinsiyeti ne kilosu bi de boyunu öğrenemedik biz o zaman ya dur söylim dedi doktor o unuttu biz unuttuk geçti 😂
EsilaMiracAyazEren_Moms Aloneanqel Tabii ki. İşten gelir hemen onlarla oynar. Açsa önce yemeğini yer. Sonra uyku zamanı birini o alır birini ben. Yardımcı olur yani. Allahıma şükür..
Samira123 Aloneanqel evet bi heyecanliyimki kucagma alicagim icin simdiden hayaller kuruyorum😊hayirlisiyla kucagmiza aliriz inseallah🤲🥰😍
Bryunetka hayat954 Oyyy canım benim ne güzel erken yaşta anne olacaksın ♥️ Sağlıkla al bebeğini kucağına.
Gzdalin Gorkemm 25+4 de gitmiştim ben de 916gr kız boyu da 27. Haftayla uyumlu demişti biz anne baba biraz uzunuz sanırım ondan 😅