Nesgul552 Anneoluyorummmm ay ne güzel yA bn çok başında ve evhamlı bi anne adayıyım sizin gbi olmayı ne çok isterdim 😭
Ummuhankivanc Samira123 Bir sorum olacak. Hamile kalmadan önce eczane den Folidoce aldım ama günde kaç tane, ne zaman, aç mı tok mu içilir bilemedim. Beni aydınlatırmısınız ????
emelalka Ummuhankivanc ben hamile kalmadan önce içmeye başladım. aç veya tok fark etmiyo günde 1 tane içmen yeterli 😇
Tugcetaluuu33 Ummuhankivanc bana hergün tok karnına ve olabildiğince aynı saatte olmasını önermişti eczacı
burcin24 MirayveAnnesi22 2′li test stresi bastı şimdiden her anımız bir stres yaa hep birşeyler bekliyoruz 😂
Bryunetka Samira123 37+3. Haftamızdayız, 18 günümüz kaldı 🥰 Doğum için Mart 15 diyor doktorumuz ama ben her an gelebilirmiş gibi bekliyorum 😂🙈
Handenyildiz Busrabusbus benim de aynı ama zaman asla geçmiyor sanki bir an önce 30 lu haftalara gelmek istiyorum. Canım sen bebeğini hissediyor musun
Afro-dit Samira123 33+2 haftalık oldu isim bulamadığım kızım 🤣🤣🤣 47 günümüz kaldı sezeryan olacagi için daha az tabi