Aloneanqel Samira123 242 gün Allah nasip ederse inşallah 🥰🙏🏻♥️ Senin az kalmış canım ilk bebeğin mi ? Bu günlerin tadını çıkar yarın doğduğunda özleyeceksin
EsilaMiracAyazEren_Moms Aloneanqel Kızım Martın sonunda 3 olucak. Oğlum 1.5 yaşında bebişte 31 haftalık işte muhtemelen onunla da 1.5-2 yaş olucak arasında
Anneoluyorummmm Mihriballim ben 32 de girdim doktor sancın yok erken doğum riskinde yok dedi 🙂 ee sancı cıkınca napıyor doktor ? Evet zaten kilosu önde 🥰🙏
Mihriballim Anneoluyorummmm bugün gittim kuzum yine nst girdim şükür erken doğum riski yok bebeğin başı baskı yapıyor çok sancin olursa mutlaka gel dedi zaten artık haftada bir kontrole gidiyorum . Rahim ağzı uzunlugum 4.2 cm gayet iyiymiş.
Aysun1981 Samira123 35+6’yiz, 29 gün diyor ama doktor 2 hafta önden gidiyor, 10 Mart itibari ile hazırlıklı olun dedi. Normal doğum istiyorum 🥰
Bilgekpn Ozge3507 keseyi görmedim çünkü ben ilk ultrasona 4+3 de girdim kese de zaten yoktu o zaman sadece rahim duvarım kalınlaşmıştı ondan sonra sadece kan tahlili verdim 7. Hafta da gideceğim ultrasona inşallah 🙏 ☺️
Cyangusagi4848 Ozge3507 pazartesi gel bakalim demişti doktor ama pazartesiye alamadim martın 3 ne iniallah belli olur :) devlete başladim siz
ikizekiz Samira123 19.hafta bitiyor🌸 ikizler kalabildikleri kadar kalsınlar inşallah 🥰 tüm bebişler sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallahhhh🌸