Bitanem sana hayat hikayemi anlatayım kısaca ki umut olsun. Ben 26 yaşında etken menapoz ile tanıştım tam 2 sene adet olmadım Dr kesinlikle çocuğun olmaz doğal yolla tedavi olman gerekiyor dedi ve tüp bebeğe başladık ilk deneme malesef negatif ve bir sürü tantana baskı eşimin ailesinden ikinci deneme yapıldı ve pozitif sonuç aldık hamileydim ikizlere hem de çok güzel ilerliyordu herşey 5,5 aylıkken daha fazla ağırlaşmadan gidelim beşikleri alalım dedik ama o günün sabahı suyum geldi kızım 3 gün susuz yaşadı rahimde ama doğumdan sonra bir kere çığlık atıp vefat etti peşine 5 gün sonra bir gece tekrar suyum geldi ve oğlumu da kaybettim o hiç nefes alamadı benim için hayat bitmişti artık kaç kere intihar ettim İnan bilmiyorum Birgün eşimle kavga ettik ve ben 5 kutu antidepresan içtim eşim evde beni baygın bulmuş hastaneye götürmüş Dr eşime gebelik varmı diye sormuş oda bebeklerimizi kaybettiğimiz için böyle oldu demiş ama Dr Gine’de kandan bakmış oda ne doğal yollarla 6 haftalık gebeyim zor bir gebelik geçirdim rahmime açılma olmasın diye dikiş atıldı kızımı sağlıkla kucağıma aldım ama Gine adet yok tekrar menapoz başlangıcı dendi kızım şuan 19 aylık ve Ablası ben şuan tekrar 7 haftalık gebeyim diyeceğim şu ki ne olur sabret rabbim ol der ve olur sen ne kadar kendini paralasan da imkansız önce o emri vericek ki o umut düşücek içine sabret çünkü Allah sabredenlerle beraberdir 😘