Sareiremannesi1234 Kızlar cok afedersınız hakkınızı helal edın .dışkı ishal be zıft gıbı sıyah mıde bulantım ve kusma var normalmı sızce bu ılacdan mı .sızde etkılerı nasıl Allah korusun mıde kanamasıda olabılırmı
zumra123 Sareiremannesi1234 ondan kaynaklı dışkı rengi değişiyor hamilelikten kaynaklı mide bulantısı yaşıyor olabilirsin kaç haftalık gebesin
Edadrmz Sareiremannesi1234 evet canım siyah olması tamamen ilaçtan bende çok korkmuştum ilk gördüğümde ilacı kullandıgımız süre boyunca öle olucakmıs . Bide mide bulantısı vs yapıyosa aksam yatmadan iç ben öyle yapıyorum
zumra123 Sareiremannesi1234 hmm anladım canım bende ondan kullanıyorum çok midemi bulandırıyordu ilaç tok karna yatmadan önce alıyorum doktorumun önerisiyle ilaçtan kaynaklı kusman olduğuna eminsen bi iki gün ilacı kullanmayı kes ve doktoruna danış
Glsnisa14 Dışkı siyah gibi olması normal kaçıncı haftadasin . Kan takviyesi genellikle kabız yapar sende ishal garip olmuş
Hkaraaslan Sareiremannesi1234 aynı sıkıntı 20li haftalarımda bende de olmuştu afedersiniz ishalden tuvaletten çıkamıyodum kullandığım diğer demir ilacı piyasada kalmadığı için vermişti doktor sonra eski ilacıma dönünce herşey düzeldi