mucizegebelik6 Eski usul mu hesaplanıyor ben şimdi 8 aylık degilmiyim. Birde bebek bu haftadan sonra 200 250 gram alır mi askitoslar 😊🌸
Esraazengin mucizegebelik6 7 ay 3 günlük hamilesin balım bn 34. Haftamda gittim kontrole 2500 kiloydu şuan 35+1 deyim p.tesi kontrolum var bakalım
Minigin_annesi0 Bende 30+2 yim herkese 7 ayın içindeyim diyorum. Ama hesapladığım zaman bi kaç gün sonra 7 ay bitmiş oluyo 7aylık mı oluyoruz 8 aya girmiş mi oluyoruz anlamış değilim. Gün gün jesaplayınca 7 ay bitmiş oluyo yani Hatunugur Esraazengin
mucizegebelik6 Esraazengin masallah cok iyi kilosu ☺️ Yanı 7 ay bitmiş 8. Aydan gun alıyorum o yizden 8 aylığım 🤭😂 ya zaten 38+2 ye sezeryan günü aldık zaman birden geçer insalah
Hatunugur Minigin_annesi0 7 ay bitirmişsin zaten şuan sende 7 ay 2 günlüksün 😊 8 aylık değilsin 8.ayın içindesin 8 ay olman için 8.ayı bitirmen gerekiyor ben böyle biliyorum
Sinoooom mucizegebelik6 sen hiç buraya bakma ınst bebek hesaplama tabloları var ordan bakman daha faydalı çünkü doktor ayrı diyor mesela buradaki insanları hesaplaması ayrı bide uygulama ayrı 😂😂😂
Hatunugur mucizegebelik6 https://www.google.com/search?q=haftaya+g%C3%B6re+ay+hesaplama&tbm=isch&ved=2ahUKEwi3ieqTspv2AhWAhP0HHTyADfQQ2-cCegQIABAC&oq=Haftaya+g%C3%B6re+ay+hesaplama+&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQARgAMgQIABAeMgYIABAFEB4yBggAEAUQHjIFCAAQogQ6BQgAEIAEOgYIABAIEB46AggpOggIABCABBCxAzoLCAAQgAQQsQMQgwE6BAgAEAM6BAgAEEM6BAgAEBhQvAdY9TZgpDxoAHAAeAGAAaEBiAGBI5IBBDAuMzGYAQCgAQGwAQHAAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=ixMZYveXG4CJ9u8PvIC2oA8&bih=783&biw=424&prmd=ivn#imgrc=mqwsx7p2S_pG5M
Sinoooom Esraazengin Ay o hesaplama çok saçma geldi yaptım ama 🤦🏻♀️ Ben anlamadığım bu ilk 6 ay normal geçerken kalan 3 aya aşırı gün yükleniyor ve çok saçma zaten bakıldığın da 9 ay hesaplaması çünkü 40 hafta olarak gelmiyor tam tersi 10’aya yakın oluyor
mucizegebelik6 Sinoooom ya dimiii bide soyle bisi var Allah nasip ederse 38+2 ye sezeryan günü aldım 6 bucuk hafta var yanı doğuma. Aslında ben ay olayını bırakayım kac hafta kaldığına odaklanayım 😂
Sinoooom mucizegebelik6 mesela normal 40 olmasına 2 hafta kalıyor şuan 7 aylık diyelim o zaman bazı insanların hesabına göre 8 de doğum yapmış olacaksın 😂😂😂 sen haftana bak hiç takılma az kalmış 🙈 cinsiyetini ne bebeğinizin ve ilk mi 🥰
mucizegebelik6 Sinoooom ahahha dmiii cok mantıklı bencedee İlk bebeğim cinsiyeti erkek. Tüp oğlum oldugu için sezeryan olcaz ve 38+2 de karar kıldık allahtan birsey çıkmazsa. Sizin?
Sinoooom mucizegebelik6 benimde oğluşum olacak 🥳🙈 30 olacağız İnşALLAH martın 22’sine randevum var o zaman belli olacak sezaryan günüm 🌺
mucizegebelik6 Sinoooom sizinde sezeryan yanı ☺️ Sağlıkla gelsinler valla ya ben bide bu aralar bebeğin kilosuna biraz taktım ama şöyle ki ben yeni covid geçirdim o yizden kilo alması durucak diye cok korkuyorum insalah etkilemez tek asiliydim biraz zor geçirdim
Sinoooom mucizegebelik6 sade maden suyu İçin kilo yapıyor diyorlar bebek için dene 1-2 hafta süre gibi ☺️ Bebeğin şuan kilosu kaç peki ? Benimde oğluşum 1 buçuk hafta önden gidiyor , takılma kilosuna sağlıklı olsun da yetiyor insana 🌺🌺🌺
mucizegebelik6 Sinoooom benimde hep önden gidiyordu en son 25+6 da 1050 gr 30+1 de 1800 gr çıktı sizin