Naber81 Edaliko ay valla benim ağrım sızım izin vermiyor inş gelişimi vs iyidir de 38 de alır hayırlısyla
Ryhnylmz Bahar1508 2 bucuk canim biraz minyon olcak sanirim 2 gun once gitmistik kontole o zaman soyledi kilosunu sizin kac
Koalaninannesi annekuzucum cokk zorrr 😒😒gece dönerken bile uyanmaya başladm 37+3 teyim sağlıcakla kavusmak istiyorum ve ilk dogumum cok korkuyorum normal doğum olacak ve bnim aci esigim cok düşük 😪😔
Susamtanesi-1 Kızlar selam 👋 bende 37+5 im bir oğlum var ikinciyi beklıyorum bu da kız rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin ilki sezeryan olduğu için Buda sezeryan günümü aldım benim gibi alan var kı gününü
Kbraylmz1 annekuzucum 36+4 turp gibiyim hamile gibi hissetmiyorum bile sadece çok tuvalete çıkıyorum o kadar 😂
Bahar1508 Ryhnylmz 35 +0 da 2800 benimde biraz iri bi bebek ama bende eşimde uzun ve iri doğmuşuz genetik biraz galiba
Ryhnylmz Bahar1508 aynen canim benim oglum da 2850 dogdu o daha minnakti hemen toparladi ya biz de minyonuz annem benim 1900 gram dogdumu soyluyo 🤣
Mucizem_211 annekuzucum ful ağrılı uykusuzlukla geçiyor 35+5 sezeryan günü mart 17 sabah saat 9 da Allahın izniyle 😇
sdadcr 35 haftalık ağrılı, kaşıntılı ve uykusuz 😞 oğlum var 19 aylık o sebepten de zor oluyor biraz, buna şükür🥰
Yseliminannesi Nihanus 28 aylık büyük oğlum 2 mart çarşamba olacak doğumda tamamiyle 2 yaş sendromunu yaşıypruz çok ters oldu inşallah kolaylıkla atlatırız 😊🤲🏻
Nihanus Yseliminannesi aynı bizimki gibi sizinde hadi inşallah sağlıkla gelsinler bakalım neler göreceğiz 😅
Yseliminannesi Nihanus amin inşallah hayırlısı olsun abimize hediyemizi falan hazırladık bakalım neler olcak
Zehra9616 annekuzucum gitmiyo sanciyla bogusuyorum suan ex olarak mide bulantisida var ha bide ex olarak oglum atesli perisanim insallah iyilesmeden dogurmam 😫😫😫😫😅
Deletedmom_289 annekuzucum 35+2 mide yanmalı ağrılı ama buna da şükür 😂 sabırsızlıkla bekliyorum doğurmayı