Ozdry Kizlar merhaba. 3-4 saattir 7 veya 8 dakikadir belimden kasiklarima dogru bi sanci geliyo 30-40 saniye suruyo. Sizce gercek sanci mi?
Bihilal Ozdry bence doğum sancısı cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah dakika tutmaya devam et bakalım
Merveozcelikcckl Ozdry canım anlattığına göre doğum sancısı olabilir ağrı gittikçe artıyor mu bir de ılık bir duş alıp soluna uzan geçmezse doğum sancısıdır
Ozdry Bihilal insallah oyledir zaten bugun yatisim Olcakti doktor suni sanci vercekti sanirim gerek kalmicak insallah gercek sancidir kendi sancisiyla da gelir.
Ozdry Merveozcelikcckl evet dogum sancisi galiba 3 dk bire dusmesini bekliyorum oyle gidicem hastaneye 😌
Mervelerce Ozdry yaa ne güzel harikasın😍 bende 39+5 im sabah sanki adet olcakmışım gibi hafif sancı ile uyandım ama çok hafif beni rahatsız etmiyo ara ara gidip geliyo böyle mi başlıyo acaba🤔 yani Doğum sancısı denilince daha yüksek bi sancı bekliyorum da🤔🙈
Merveozcelikcckl Mervelerce bende dün akşamdan beri öyleyim canım doğum sancısının şiddeti git gide artıyormuş beni de arada yokluyor dünden beri şiddetlenmesini bekliyorum