fdmozcmn Edatalha görümcem bana yapmıştı doğru cıktı 🤣 ama tabiki ümit bağlanılası birşey değil bence tesadüfte olabilir 😊😊
MucizemE Edatalha bende yaptım ilk hamileliğim erkek çıktı ne kadar doğru bilemem daha 6+6 da olduğum için cinsiyetimiz belli değil😊
Prensm Edatalha Banada bi ablam yaptı pek inanmam ama erkek dedi tuttu 😂 çocuk sayısınıda söyledi 2 tane ötekide kız olucak dedi bakalım 😂😂
Edatalha Bi cok kişide denenmiş ve cocuk sayısına kadar çıkıyomuş diyorlar aslında benimde ilk cocuğum erkek o tuttu buda kız çıktı bakalım tutcakmı toplamda da 4 cocuğum oluyomus ağzım acık kaldı 😂fdmozcmn
Ozlemkurttt Edatalha aynen kuzum hayırlı bir sağlıklı evlatlarımız olsun ❣ bizde haber ver bakalım tutacakmı seninki de 😀
Edatalha Busrabusra alyansına bi ipten gecir sonra sol elini hafif kaldırıp sol bileğine doğru sabit bi şekilde tut ipi eğer daire çizerse kız sağa sola yada ileri geri gidrse erkek
Edatalha Busrabusra yada yüzüğü aynı sekilde karnının üstüne tut sağa sola giderse kız diğer harreketi erkek
Temmuzz Edatalha ben yaptım erkek çıkıyor ama bakalım daha var öğrenmeme. Arkadaşıma yapmıştık doğru çıkmıştı ama.
Aysnctl Banada annrm hamileligimi ogrendigimde yapmizti karnimin üstünden erkek çıkmıştı. Doğruda çıktı oğlum olcak 😊
Temmuzz Edatalha aynen hayırlısı kız erkek farketmez tabi ama insan bir an önce öğrenip birşeyler almak istiyor ya 🙂
Edatalha Temmuzz aynen ya çin takvimi rus takvimi bu test hepsi kız cıktı bende sabırsızlanoyo insan ister istemez